Humor u doba korone, potresa i dr. sr.: Štivo koje će vas nasmijati do suza!

Knjiga o najduljoj 2020. godini, koju nitko nije tražio, a svima je trebala.

Dok se znanstvenici, zdravstveni djelatnici i političari širom svijeta utrkuju s vremenom i jedni s drugima kako bi što prije zaustavili pandemiju koronavirusa i popratnu gospodarsku krizu, mi vam predstavljamo knjigu nastalu u najduljoj 2020. godini. Humor u doba korone, potresa i dr. sr. tragikomično je štivo pripremljeno s jednim jedinim ciljem – podizanjem raspoloženja svakom tko ovu knjigu primi u ruke!

Nastala kao odgovor na nedaće koje su nas pratile kroz 2020. godinu, ova je knjiga zajednički projekt koji potpisuju Dubravka Miljković i Majda Rijavec, autorice brojnih naslova stručne literature iz područja psihologije. Novi naslov opisuju kao svojevrsnu zahvalu humoru koji nas je tijekom prošle nadasve neobične i turbulentne godine vjerno pratio i pritom nam pomogao da očuvamo svoje mentalno zdravlje. Uloga humora u kriznim vremenima bitna je, spasonosna i često zanemarena. U teškim trenucima humor nam pomaže da se bolje nosimo s brigama i strahovima, pružajući svojevrsno olakšanje i odmak od problema, a ovako to opisuju autorice: “Netko je humor i smijeh usporedio s mijenjanjem pelena: neće trajno riješiti problem, ali stvari će privremeno biti podnošljivije. I mi ćemo (barem privremeno) biti podnošljiviji i sebi i drugima.”

U knjizi vas očekuju posebno odabrane i sistematizirane šale i memeovi koji su putovali internetom tijekom godine. Većina ih je vezana uz koronu i sve što je pandemija uzrokovala (higijenske mjere, maske, održavanje razmaka, krizni stožer, samoizolacija, rad od kuće, nestašica namirnica, odgoj i obrazovanje, sport, turizam…), ali ima i onih o zagrebačkom potresu, poplavama pa i predsjedničkim izborima u Americi.

Osim što će vam ova knjiga u trenu popraviti raspoloženje, kupovinom činite ovaj svijet ljepšim mjestom jer 20, 20 kn od svakog prodanog primjerka bit će donirano humanitarnoj Udruzi RTL pomaže djeci. Što se dostave tiče, ne morate brinuti jer dostava je besplatna!

Knjigu možete naručiti po cijeni od 69,99 kn na nekoliko načina:

  • putem web stranice www.humorudobakorone.com
  • pozivom ili Whatsapp porukom na broj mobitela 091/1144-555
  • putem e-mail adrese info@kpr.hr
  • u poslovnicama Hrvatske pošte, knjižara Školska knjiga i V.B.Z. te na drugim čiji popis možete pronaći na www.humorudobakorone.com

‘’Kažu da smijeh ne zagrijava, ne deblja (štoviše, svaki put kad se nasmijemo potrošimo tri i pol kalorije), nije kancerogen (nema GM dodataka ni pesticida), ne treba baterije, siguran je u svim vremenskim uvjetima. Osobito je dobar u kriznim vremenima: potiče stvaranje endorfina – koji poboljšava raspoloženje i smanjuje depresivnost. Dokazano je da povećava toleranciju na bol, pomaže u reguliranju krvnog tlaka i antiupalnom djelovanju koje štiti kardiovaskularni sustav, poboljšava imunološki sustav, ali efekti su kratkotrajni.’, navode autorice knjige Dubravka Miljković i Majda Rijavec.

Ne preostaje nam onda ništa drugo nego poslušati autorice i okrenuti novu stranicu knjige!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.