GOSPODO OTKRIVAMO Evo što žene traže kod muškaraca, a da toga nismo ni svjesni

Dobar posao, odnosno razvijen poslovni status, ukupna atraktivnost uz dobro njegovan i odabran stil samo su neki od elemenata kojima ćemo privući pažnju buduće nam dame. No, što je ono prvo što žene gledaju odnosno primjete kod muškaraca i koji su to elementi koji će biti presudni za daljnje korake?

Znamo da je prvi dojam koji ostavimo na damu iznimno bitan, ali postavlja se pitanje što ona točno traži i gleda u tih prvih nekoliko sekundi ili minuta? Zlata vrijedno pitanje.

Ljudi iz Men’s Health časopisa kažu da znaju odgovor na to pitanje, a što je navodno potvrdila i znanost. Pa da otkrijemo tu tajnu.

Kad primjerice šećemo ulicom, gradom ili bilo kojom drugom lokacijom, lokacija sad nije toliko bitna, i prođemo kraj žene prvo što ona primjećuje na nama su oči. Zatim spušta pogled prema usnama odnosno traži smješak. Sljedi procjena visine i na kraju baca pogled na ruke, šake. Sve te radnje se paralelno događaju u nekoliko sekundi, ali prema tom redosljedu važnosti.

Iako izgleda površno i prilično “plitko” to su sve radnje koje se događaju prije bilo kakvog daljnjeg upuštanja u bilo kakav odnos s nama. Nemojte krivo shvatiti, ali ovo je tipično ponašanje životinja, ptica, pa čak i kukaca kada pripadnik muške populacije treba fizičkom atraktivnošću privući pripadnicu ženske populacije.

Ipak atraktivnost nije jedino što traže u nama.

Ono što je najbitniji element za daljnje upuštanje u potencijalni suživot s nama je osobnost. A zahvaljujući ženskoj intuiciji, nešto što muški svijet vjerojatno nikada neće razumjeti do kraja, ona vrlo brzo može znati da li smo pravi muškarac za nju ili ne.

Prvo što primjećuje je koliko smo altruistični. Način kako hodamo, kako se krećemo, kako se odnosimo prema drugim ljudima, kako se odnosimo prema samome sebi. Sve su to prvi i osnovni elementi koje ona primjećuje i ubacuje u sliku koju gradi o nama.

Naravno sve to ona može “odraditi”, a da mi ni ne primijetimo, stoga gospodo, nikad ne znamo tko nas gleda, vrijeme da se malo sredimo.