Makita CM501DZ pouzdani je i izdržljivi bežični alat za pripremu kave

Gospodo, the tool dostojan pravog muškarca.

Gospodo, kao što znamo Makita je poznati japanski brend. Poznat po svojim izdržljivim i pouzdanim radnim alatima koji nas sigurno neće iznevjeriti. Većina nas muškaraca vrlo je vjerojatno u nekom trenutku u životu posjedovala ili tek koristila neki od Makita alata recimo prilikom sklapanja onog ormara iz Ikee. Potpuno nepotrebno, ali opet namam muškarcima potrebno.

Isti nas je taj brend sada iznenadio i svojim aparatom za kavu koji se baš poput bežične bušilice pokreće na baterije. Riječ je o Makita CM501DZ.

Aparat na za kavu ne samo da radi na baterije koje već ionako imate i koristite za druge alate već je u stanju u jednom kuhanju skuhati nešto više od pet šalica kave, a za razliku od ostalih aparata sličnih i istih namjena Makita CM501DZ je postojan, izdržljiv i idealan za bilo kakvo gradilište ili radionu.

Konkretno, ako ga spojite na najjaču Makita bateriju na tržištu, 18V BL1860 bateriju, aparat može skuhatu oko 640 mililitara kave.

Trenutno se nalazi u ponudi samo u Japanu i to po cijeni od oko 112 dolara (bez baterije), no ovaj će savršen tool vrlo brzo završiti i na svjetskom tržištu. Barem se tome nadamo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.