GOSPODIN I NJEGOV KIŠOBRAN Donosimo vam 8 ponajboljih kišobrana za pravog džentlmena

Polako nam je došlo od jesensko, ali i zimsko vrijeme kad će se izredati kiše sa snijegom, Iako na prvi pogled to ne izgleda ako. Kišobran kao takav svi imamo, šarene, sponzorirane, posuđene, no pravi gospodin će se ipak odlučiti na kišobran koji je samo njegov, koji može biti i modni dodatak, ali u stalni asesoar dnevnog stila.

D-lux Hickory Denim kišobran s drvenom drškom

LONDON UNDERCOVER

Inspiriran je kišobranima s početka 20. stoljeća koje su nosili francuski radnici. Ručno je proizveden u Engleskoj. Drvena ručka je proizvedena od drveta karija, odnosno jedne vrste oraha, a  nepropusno platno od vrste trapera koji je iznimno vodonepropustan.

City Gent Umbrella  kišobran s drškom od bambusa

LONDON UNDERCOVER

Ručno proizvedeni kišobran pomalo robusna metalna okvira te izdržljivog karaktera namijenjenoga za sve (ne)prilike koje vas snađu. Vrat je napravljen o tvrde bukve, a ručka od bamusa.

Horn-handle kišobran s drškom od roga

ALEXANDER MCQUIN

Kišobran ručno proizveden u Italiji, lagani, pomalo raspušten, ali pouzdan u borbi protiv kiše. Najviše se ističe ručka koja je izrađena od ručno rezbarenoga roga.

+ Swaine Adeney Brigg Chestnut kišobran s drevnom drškom

KINGSMAN

Ovaj kišobran je potpuni i najbolji primjer britanske elegancije. Ručno proizveden u samo centru Londona, te su svi dijelovi za ovaj kišobran isključivi britanskog porijekla. Ručak je rađena od drveta kestena, elegantan je i doista je pravi modni dodatak.

Lord Woven kišobran s kožnom drškom

FRANCESCO MAGLIA

Francesco Maglia je talijanski obiteljski obrt koji proizvodi kišobrane još od 1854. godine, stoga nemamo apsolutno nikakvih prava posumnjati u kvalitetu i eleganciju izvedbe. Baza ručke je drvena sa tkanom kožom.

Lord Maple kišobran s drevnom drškom

FRANCESCO MAGLIA

Porijeklo kišobrana ne moramo ponavljati. Spomenimo samo da se radi kvalitetnom kišobranu čija ručka je izrađena od drveta javora, a zaštitu od kiše omogućava tkana nepropusnoj tkanina. Kišobran je dovoljno velik za vas i vašu damu.

Lord Chestnut kišobran s drevnom drškom

FRANCESCO MAGLIA

Modno najosvješteniji kišobran na popisu s drškom od kestena. Ručka je idealno zaobljena za nošenje preko ruke, a kad padne kiše dovoljan je za vas i vašu pratnju.