PRIJE I POSLIJE Kome treba plastični kirurg kad i frizer čini čuda?

Neki se dečki stvarno trude oko dobrog izgleda, provode beskrajne sate u teretani, odlaze u salone za sunčanje, kupuju mušku kozmetiku, cool se odijevaju, paze što jedu... A ima i nas ostalih.

Međutim, ponekad tajna sjajnog stila može biti jednostavna kao što je otići do svog brice i pristojno se ošišati, podrezati bradu…

Bez obzira jeste li avanturističkog duha ili se pobornik bezvremenog, klasičnog stila, fizura koja pristaje obliku vaše glave može biti sva razlika između “tako-tako” i “stvarno seksi”!

Ekipa s Bored Pande prikupila je hrpu “prije i poslije” fotografija muškaraca, koji su jednom rekli “dosta” ili su im njihove cure, žene, majke rekle: “Sada je stvarno dosta!” pa su napokon otišli kod frizera.

Ima tu primjeraka s dreadsima uzgajanima 11 godina, kosijanera koji se nisu pošteno ošišali desetljećima, beskućnika kojima besplatno šišanje i brijanje mijenja čitavu fizionomiju…

Mislimo da svi izgledaju sjajno te da ćete se složiti da su njihovi frizeri odradili posao bolje od bilo kojeg plastičnog kirurga.

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.