GENTLEMAN U RIJECI 4look Men Gentlemen Shop

U subotu, 1. listopada 2016. Rijeka je postala bogatija za 4look Men Gentlemen Shop, lifestyle koncept koji odgovara posljednjim trendovima tržišta i potrebi suvremenog muškarca da bude njegovan, uredan te stilski impresivan i jedinstven. Riječ je o prvom projektu takve vrste u Rijeci, ali i u Hrvatskoj uopće, koji obuhvaća čak tri segmenta: barber, outfit i tattoo.

U 4look Men Gentlemen Shop-u muškarci mogu uživati u modernim i tradicionalnim šišanjima i brijanjima te uređivanju brade i brkova. 4look barberi i barberice njegovati će Vas profesionalnom Kemon i Acca Kappa kozmetikom, dok se Vi opuštate uz prestižne kapljice koje omogućuje pokrovitelj Hendrick’s Gin.

U 4look-u znaju da odijelo ne čini čovjeka, ali govori puno o njemu, i zato su u njihovom showroom-u, u suradnji s Volo Libero, pripremili čitav niz modnih i stilskih detalja od najkvalitetnijih tkanina proizvedenih u Italiji te se pobrinuli da dobijete inspiraciju za kreiranje jedinstvenog stila koji će govoriti upravo one prave rečenice o Vašem karakteru gentlemana.

Posljednji, ali nikako manje važan segment 4look Men Gentlemen Shop-a čini tattoo studio by Nero Ink koji su pokrenuli u suradnji s uspješnom manekenkom i njihovom partnericom, Kristinom Šalinović, a u kojem možete u potpunosti izraziti svoju osobnost tetovažama izrađenim po najvišim standardima struke.

Posjetite 4look Men Gentlemen Shop u Rijeci, na adresi Žrtava fašizma 2a, i uživajte u svemu što su za Vas pripremili u novouređenom prostoru osmišljenom upravo po mjeri muškarca.