FANTASTIČNO VOZILO Ovo je off-road inačica Bentley Continental GT-a iz 2004. godine

Gospodo, nikad nismo plakali za nekim vozilom. Dosad.

Vlasnicima novog Bentley Continental GT-a posljednje što pada na pamet je da svojeg mezimca odvedu bilo gdje van sigurnosti asfaltiranih prometnica. A pomisao da bi ga odveli na off-road vožnju neodržavanim i neprohodnim šumskim putevima vjerojatno bi im rezultirala u najmanju ruku čirom na želucu.

No, mi nismo takvi. Zato nas je na prvu zavela ova Off-road inačica GT-a, a koja dolazi iz kuće Classic Youngtimers Consultancy.

Gospodo, ovo je Bentley koji se ne vozi po cestama. Točka.


Ispod haube nalazi se 6 litarski W12 motor s turbo punjačem koji može proizvesti do 560 konjskih snaga te 650 Nm okretnog momenta. Ludilo gospodo.

Uz svu tu snagu na raspolaganju su još razne off-road sitnice i nadogradnje kao što je podesivi ovjes koji se po potrebi može podići za 9 centimetara, 20 inčni kotači, odnosno felge s gumama profila 285mm namijenjenima za sve terene, a tu je još i dodatna krovna Hella LED rasvjeta te posebno izrađen rezervni kotač, također na krovu. Zatim je tu stražnja zaštitna ploča, zaštitni okvir za svjetla te crno obojeni retrovizori i prednja maska.

Cijena naravno nije nigdje navedena, jer kupac kojeg zanima cijena ovog vozila vjerojatno si ga ne može priuštiti.

Još od Gentleman.hr

RASTA KUHARICA Kako složiti kajganu, dio prvi

Da, dio prvi, jer za pripremu ove kajgane gdje se autor odlučio...
Pročitajte više o priči

Odgovori