Dva jednostavna koraka kako omekšati bradu

Da bi vaša brada bila mekana i ugodna na dodir, ponajviše pripadnicama suprotnog spola, potreban su vam dva esencijalna sastojka – kvalitetno ulje za bradi te isto tako kvalitetan balzam za bradu. Namjerno koristim pojam kvalitetno jer danas postoji sve veći broj kozmetike za bradu koje su isto tako kao i razni šamponi, balzami za kosu prilično nepogodni za vašu bradu. Sve u svemu preporučamo pripravke na prirodnoj bazi, preporučene od kolega koji te iste koriste na sebi. Naravno uz malo truda, ponešto znanja i poznavanja vlastite brade kozmetiku vrlo lako može napraviti i doma.

Korak 1.

Nakon jutarnjeg pranja lica toplom voda, dodajte par kapi ulja za bradu na ruke i nježno i ravnomjerno utrljajte u bradu. Pranje lica toplom vodom otvara pore i omogućava da ulje za bradu uđe u te pore i kvalitetno je nahrani. Razmažite ulje po rukama te prođite kroz cijelu bradu od vrhova do korijena i same kože. Ono što će ulje napraviri je dodatu određenu vlažnost i mekoću vašoj bradi, pritom hraneći i bradu i lice zdravim sastojcima.

Korak 2.

Navečer, primjerice nakon tuširanja nanesite prilično malu količinu balzama za bradu. Najbolje je balzam nanijeti na ruke, trljati te ga time zagrijati i omekšati. Kad je ravnomjerno razmazan po rukama nanesite na bradu i to od korijena prema vrhovima. Ono što činite ovakvim nanošenjem balzama je vlaženje i hranjenje brade bitnim uljima te ono najbitnije direktno djelujete na ispucale vrhove brade.

Napomena:

koristite što kvalitetnije, prirodne pripravke za bradu, nikako ne koristite pripravke za kosu. Kosa i brada te koža i podloga na kojoj rastu, koliko god nam to izgledalo čudno, su dva različita medija. Korake ponavljajte svaki dan. Isto tako pranje brade (šamponima za bradu) nije nužno obavljati svaki dan. Dovoljno je jednom tjedno, eventualno dva puta.

 
TRAŽILI STE:  KOD BRICE Podružili smo se na redovitom groomingu kod Brice
Tags from the story
,

1 Comment

  • Pozdrav kolege bradonje, evo da vam predstavim nova ulja za bradu koja će uskoro krenuti sa prodajom. U pitanju su ulja proizvedena od 100% prirodnih najkavlitetnijih biljnih i etarskih ulja, bez bilo kakvih neprirodnih primesa.
    Pošto moj ortak pravi ova ulja, a biće u balm u ponudi, pa sam ih probao već i ako se još ne prodaju mogu vam reći da sam oduševljen kvalitetnom po meni najbolja ulja koja sam do sada probao i ovo govorim nevezano za to što poznajem čoveka, jer su proizvodi zaista vrhunski.

    Ulja bi trebalo uskoro da krenu sa prodajom, evo ostavljam vam facebook stranicu, pa pratite obaveštenja o tome kada kreće prodaja.
    https://www.facebook.com/blackbeardulja/

Comments are closed.