COOPER COOLER će ohladiti omiljeno vam piće za svega 60 sekundi

Kažu da piće hladi i do 19 putra brže nego kad ga stavite u frižider ili zamrzivač, a sve što vam je potrebno uz ovaj uređaj je malo vode i leda te priključak za struju. Postoje i manje inačice koje rade na dvije AA baterije, no trenutno nas zanima.

Uvjet unutra jedne minute postiže se ako je vaše omiljeno piće u limenci, što može biti pivo, sok, energetsko piće, pa čak i vino. Standardne flaše hladi za oko 3 i pol minute, dok flaše s vinom ohladi u 6 minuta.

Kapacitet hlađenja u spomenutom vremenu je s neke normalne, sobne temperature koja iznosi oko 25°C na skoro pa ledenih 6°C. Naravno ako iz nekog razloga želite doslovno ledeno piće od 1°C sve što je potrebni je duplicirati vrijeme hlađenja.

Uređaj radi na principu da u mlazu ledeno hladne vode okreće flašu i limenku kroz cijeli ciklus hlađenja, a ako vam, kao što je meni, prvo na um padne, pjena i pritisak koji se javlja kada mućkamo limenke ili flaše s karboniziranim pićima, u ovom slučaju, iz nekog razloga tog problema nema.

Što se tiče ljubitelja vina, standardnu flašu od 750 ml s početnih 25°C unutra jedne minute rashladi na 20°C, za 3,5 minuta je na 11°C, dok je za 6 minuta na 6°C. Za hlađenje deliktnih vina tu je u modus hlađenja bez okretanja flaše.

Cooper Cooler je stoga idealni dodatak vašem kućanstvu