Colgate Connect E1 Pametna je četkica za zube kakvu još niste vidjeli

Bako, bako, kako to da imaš tako lijepe bijele zube? Koristim Colgate Connect E1 pametnu četkicu za zube koja mi svakim potezom pomoću zvučnih vibracija skida zubni kamenac.

Ako ste mislili da znate prati zube, odnosno da znate pravilno prati zube, postoji šansa da ste djelomično živjeli u zabludi jer će vam ova Colgate Connect E1 četkica, a koja je kao i mnogi svakodnevni gadgeti dobila prefiks pametna, dokazati da je vrlo velika vjerojatnost da zube perete krivo i da trošite previše energije na pranje.

Dakle, gospodo, pranje zubiju također postalo pametnije, a ako je to jedan od načina da što manje vremena u životu provodimo u zubarskom stolcu, prihvaćamo je objeručke te grizemo svim zubima.

Colgate Connect E1 pametnu četkicu za zube osmislili su i proizveli medicinski stručnjaci te profesionalci dentalne medicine, a s ciljem da vam ponude najbolje oruđe za ultimativno čiste zube.

Dakle, nije sve u četkanju i ispunjavanju vremenskih uvjet koliko dugo se trebaju zubi prati, kod ove četkice svaki potez četkice u vašim ustima ne samo da se bilježi u prateću aplikaciju već proizvodi zvučne vibracije, mapira unutrašnjost ustiju, a u realnom vremenu šalje povratnu informaciju te vam naravno sugerira i educira kako pravilnije nastaviti prati zube, a da niti jedan potez četkice ne bude uzaludan.

Colgate Connect E1 pametna četkica za zube

Osim ove očite umjetne inteligencije, Colgate Connect E1 pametna četkica za zube automatski ažurira i arhivira sve podatke koja prikuplja. Također ti je relativno malu okrugla glava, odnosno sama četka s kojom vrlo lako dopirete i do najskrivenijih kutaka vaše usne šupljine.

No, ovo zubno oruđe ne staje samo na tome, tu je minimalistički i slim dizajn, zatim baterija koja drži do 10 dana bez punjenja te tehnologija zvučne vibracije koja pomaže skidanju zubnog kamenca.

Povrh svega, ova četkica komunicira s pametnih telefonom, a kako bi pratili vaš osobni napredak u pranju zubiju kao i poboljšanje stečenih navika. Aplikacija će vam kroz simpatičan vizualni prikaz demonstrirati što sve radite krivo, a što radite ispravno te će vas navoditi prema tome da usavršite svoju zubnu higijenu.

Colgate Connect E1 pametna četkica za zube