Budi frajer, izvedi curu u kino s posebnim ugođajem

Drive-In Kino, Jedini event -  s razmakom konačno u Zagrebu!

Nakon gotovo dva mjeseca izolacije, napokon se možete zabaviti sa svojom djevojkom ili ekipom u Drive-In Kino koje poštuje mjere opreza, a prihod od ulaznica ide u humanitarne svrhe.

Od četvrtka, 14. svibnja do 21. svibnja na Istočnom parkiralištu Zagrebačkog Velesajma svake će se večeri prikazivati filmski blockbusteri za sve one koji su se zaželjeli izlazaka i druženja zbog višetjedne izolacije. Cijeli projekt je humanitarnog karaktera, a projekcijama će moći nazočiti ljubitelji filmske umjetnosti u svojim automobilima, po dvije osobe u svakom.

„Konačno! Kad još uvijek ne možemo u kino, dobre filmove možemo sada gledati u društvu i imati osjećaj da se život ponovno vraća u naš grad“, – ističe jedan od voditelja projekta Drive-In Kina s razmakom Zoran Krečar iz zagrebačke tvrtke Kreativna poslovna rješenja koja je, s mnoštvom poslovnih partnera, nositelj projekta i nastavlja: „Zato pokrećemo Drive-In Kino s atraktivnim programom. Pandemija koronavirusa nas je jedno vrijeme svela na život i rad od doma, ali sada želimo opet živjeti punim plućima u novim okolnostima, jer mi se ne damo. Želimo naše živote učiniti ljepšima i sadržajnijima“.

Ako napokon izvodite curu na dejt ili ste se već zaželjeli izlaska iz kuće, sprema se ponešto za dame, ali i za mušku ekipu s kojom odavno niste popili pivicu. Na rasporedu je osam izvrsnih blockbustera koji će zadovoljiti sve filmske sladokusce, poput Yesterday, The Shiny Shrimps, Emma, Prevarantice i Smrtonosni strojevi, frajere će sigurno razveseliti Brzi i žestoki: Hobbs & Shaw i Prvi čovjek.

Filmovi će se prikazivati na dva 15-metarska ekrana, a zvuk filma posjetitelji će moći pratiti putem svojih radijskih aparata u automobilu koji će biti prilagođen privremenoj radijskoj frekvenciji. Za vrijeme projekcije posjetitelji će se moći okrijepiti i osvježiti grickalicama i pićima iz poklon paketa koji će svaki od njih dobiti pri ulasku u prostor kina. Organizator se pobrinuo za potpuni komfor, pa će tako biti na raspolaganju veći broj toaleta s tekućom vodom, sapunom i papirnatim ručnicima, te sredstvima za dezinfekciju, kao i spremnicima s poklopcima za sigurno odlaganje korištenih papirnatih brisača.

„Za sigurnosnu stranu možemo reći da je sve u potpunosti u skladu s preporukama epidemiologa. Prostor na kojem će se održavati  kino projekcije bit će i prije i poslije u potpunosti dezinficiran, naglašava Zoran Krečar i dodaje da će sve osobe uključene u organizaciju ovog eventa biti u potpunosti odjevene u zaštitnu opremu i opskrbljene sredstvima koja će štiti i njih i posjetitelje. „I da ne zaboravim. Ovo je jedino kino u koje možete povesti vaše kućne ljubimce, istina na zadnjem sjedištu, ali će im sigurno biti zabavno s vama – dodaje Krečar.

Realizaciju projekta Drive-In Kina u Zagrebu omogućila je njemačka farmaceutska kompanija STADA, a sponzorski se pridružuje Stella Artois. Medijski partneri projekta su RTL televizija, portal Net.hr, Radio Antena, Jutarnji.hr, Gentleman.hr, CentarZdravlja.hr, Zoona.hr, Go2Digital, Midas Network i Entrio.

Cijene ulaznica za dvije osobe su 100 kuna, a prihod od ulaznica ovog osmodnevnog eventa bit će doniran Kliničkoj bolnici Sestara milosrdnica u Zagrebu. Kao ponosni partneri ovog projekta poklanjamo vam dvije karte za projekciju filma Brzi i žestoki. Detalje potražite na našoj Facebook stranici, a svi oni koji budu imali manje sreće, ulaznice mogu kupiti ovdje.

Iznenadite svoju bolju polovicu i osigurajte karte na vrijeme jer je broj mjesta ograničen!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.