#FreePornDay 8. rujna moći ćete besplatno konzumirati (inače plaćeni) sadržaj za odrasle

Mrežna odredišta koje nude zabavu za odrasle složila se da će 8. rujan proglasiti #FreePornDay danom. Drugim riječima sadržaj za odrasle svih kategorija i na punih će 24 sata biti besplatno dostupan svima.

Zašto ovo pišemo? Pišemo iz razloga jer, iako je pornografija nešto što nitko neće povezati sa džentlmenstvom, uzoritim ponašanjem i svim ostalim epitetima koje žive pravi džentlmeni, ona je trenutno najjača industrija na internetu. Industrija koja ima najveće baze članova, industrija koja ostvaruje najveće statistike posjeta, gledanja, preuzimanja, kupovanja, dijeljena, s druge pak strane ona je i uvijek će biti vječni tabu barem što se tiče konzervativnog društva.

Pravi džentlmen ne konzumira sadržaj za odrasle na taj način. On ga konzumira da bude bolji, da nauči štogod i da uvijek bude informiran i u toku s događanjima u trenutno najvećoj i najjačoj digitalnoj mrežnoj industriji. Recimo da je to tako.

Uglavnom više od 50-ak mrežnih mjesta okupljenih oko lidera industrije kao što su Evil Angel, Vivid, Met-Art i Kink, 8. će rujna konzumaciju svog sadržaja besplatno omogućiti javnosti i to na trajanje od puna 24 sata, stoga oslobodite kalendare taj dan (i noć) jer štošta možete naučiti. Osim toga tko kaže da pravi gospodin nema pravo malo zasladiti intimne noćne avanture s boljom polovicom.

Popis svih stranica koja će sudjelovati u akciji #FreePornDay možete pronaći na ovoj odredišnoj stranici. Spomenimo samo da je vlasnik svih stranica tvrtka Gamma Entertainment koja posjeduje ogroman broj stranica za odrasle, stoga je vtlo vjerojatno da je iza toga samo obična poslovna akcija u kojoj žele sakupiti što veću mrežu članova kojima će dalje ponuditi određene popuste na daljnje pretplate na njihov sadržaj.