Zašto bi trebali izlaziti s djevojkom koja pije viski

Tražite li životu partnericu, damu svog života onda taj put traženja može biti prilično težak. U svaku vezu treba uložiti vremena i treba biti spreman na razočaranje, na napuštanje, na bol. No, ima jedan signal na samom početku, na prvom zajedničkom izlasku koji vam može pomoći u tome. Ako djevojka s kojom ste izašli naruči i pije viski, onda dajte sve od sebe da je zauvijek zadržite.

U nastavku sedam razloga zašto bi trebali izaći s djevojkom koja pije viski, naravno ukoliko ste u traženju životne vam partnerice.

Ne boji se ničeg

Svaka čašica viskija izaziva strahopoštovanje. Osim par kapi hladne vode ne postoji tekućina koje će mu uzet snagu, a da mu pritom ne ubije dušu i tijelo. Djevojka koja je razvila okus za uživanje u čistom viskiju i koja se redovito hvata u koštac s njegovom dubinom i prošlošću dama je koja se ne boji ničeg.

 

Čvrsto stoji na zemlji

Njoj ne trebaju fensi šmensi koktelčići servirani u raznim zlatnjikavim čašicama s raznim cvjetnim i šljokičastim dodacima. Njoj ne trebaju smiješna imena koktela. Njoj ne trebaju Jane i Studene s okusima raznim. Njoj treba čaša čistog i neokaljanog viskija.

Ona je ono što je

Iako kod mnogih postoje takozvana muška i ženska pića, duboko u nama, dobro znamo da takva diskriminacija ne postoji i samo služi skrivanju vlastitih strahova i nesigurnosti. Ona neće piti nikakve kompleksne koktele da bi bila prihvaćena. Ne pije koktelčiće zato što dame to piju, ne pije viski zato što se očekuje da pije viski. Ona pije viski jer želi piti viski. A dama koja zna što želi biti, upravo je dama koju želite kraj sebe.

 

Ona je odgovorna i odrasla

Nema nezgodnije situacije od one kada tijekom zajedničkog izlaska shvatite da poput malog djeteta ne podnosi pića za odrasle. Naime, ona neće neodgovorno cuclati koktele poput Long Island Iced Tea. Neće poput nezrelih hipstera piti okaljani Fireball, a da bude dio trenda, da bude dovoljno dobra za društvo. Ona će poput odrasle i zrele žene piti viski i odlučiti da li je društvo i okolina dovoljno dobra za nju.

Duboka je

Svaki viski, premda to bio i jednostavan koktel poput Old Fashioned, ima svoju dubinu aroma. Viski je kompleksno piće s bezbroj nijansi okusa i mirisa. Djevojka koja pije viski dijeli tu kompleksnost s pićem.

Ona je za duge staze

Prve čašice i prvi okusi viskija neugodni su, jaki i rijetko kome, gotove nikome, se ne svide na prvi pogled, prvi gutljaj. Viskiju treba dati vremena, viski treba uživati na duge staze. Viskiju treba biti odan. Djevojka koja uživa u viskiju poprima upravo te odlike i uživa ih punim plućima. Odana je, iskrena i spremna uložiti svoj život u vezu, iako to bilo ponekad i teško.

Ima dobar ukus

Djevojka koja pije viski ima jako dobar ukus. Ako je s vama, onda znači da ste prilično kvalitetan ulov.