BOJE SE SEKSA Studija otkrila da je svaki osmi milenijalac nevin u 26. godini

Svi mi koji smo rođeni 'nekoć davno', puno prije interneta i mobitela, nismo nikakve promiskuitetne životinje, ali je velika većina nas prije 26. godine života spavala s više nego jednom osobom.

Telegraph piše da je milenijalcima gubitak nevinosti daleko na popisu prioriteta pa ne čudi što je u nedavnoj studiji otkriveno da ih je 12% nevino na njihov 26. rođendan.

[perfectpullquote align=”full” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Najveći razlog zašto naokolo hoda toliki broj 26-godišnjih djevica i djevaca igrajući Candy Crush je strah od intimnosti.[/perfectpullquote]

Dr. Susanna Abse, psihoanalitičarka i psihoterapeutkinja u tvrtki Balint Consultancy izjavila je za Sunday Times da su “milenijalci odrastali u kulturi hiperseksualnosti zbog čega su razvili strah od intimnosti”.

“Žene uvijek moraju imati prekrasna zategnuta tijela, a muškarci imaju stalne erekcije. To je mladima zastrašujuće”, kaže.

“Mladići ne mogu podnijeti strah da će biti poniženi, a osim toga tu je i strah da će ih ekipa ismijavati na Facebooku”, zaključuje dr. Abse.

Gube nevinost kasnije od svojih roditelja

Iako je svaki osmi milenijalac u okviru projekta Next Steps iskreno priznao da je djevac, brojka bi zapravo mogla biti puno viša jher je puno ispitanika odgovor na ovo pitanje jednostavno “preskočilo”.

“Ako je svatko tko nije dao odgovor na ovo pitanje također nevin, riječ bi mogla biti i o svakom šestom milenijacu koji se nikada nije seksao”, kaže Steve McKay, profesor društvenih istraživanja na Sveučilištu Lincoln.

U svakom slučaju, riječ je ogromnom porastu apstinenata i nedvojbenom dokazu da današnja omladina gubi nevinost puno kasnije od njihovih roditelja.

Projekt The Next Step vodi londonski University College, a “prati 16.000 ljudi rođenih 1989. i 1990. i to otkad su imali 14 godina”.

Dobra vijest vezana uz taj projekt jest da čak ni u 2018. nitko ne smatra da je zapravo riječ o uhođenju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.