PRIJEDLOG Beogradski električni bicikl za hrvatskog policajca i komunalnog redara

Ali i za avanturista u duši.

Sad kad smo vam privukli pažnju naslovom da objasnimo o čemu se radi.

Grebenski ratnik (Ridge Warrior) kako bi ga u slobodnom prijevodu mogli nazvati, električni je bicikl koji je zamišljen da služi policiji i sličnim profesionalcima na poslu.

Pogonski sustav ovog robusnog bicikla s prilično debelim gumama bazira se na električnom motoru snage 1 kilovat, zatim Panasonic 48V13AhH litij-ionskoj bateriji te pogonskom remenu napravljenom od karbonskih vlakana koji može potrajati i preko 16 000 pređenih kilometara, bez potrebe za zamjenom.

Okvir bicikla izrađen je od aluminija, ručno je vareni te može bez problema podnositi težine i do 150 kilograma.

Doseg jednog punjenja baterije je oko 50 kilometara, a bez ikakve potrebe za nožnim pogonom. Brzine koje se mogu razviti ovim biciklom idu i do 50 kilometara na sat te može biti idealno potajno sredstvo za hvatanje raznih kršitelja zakona na mopedima do 50 kubika koji nerijetko razvijaju slične maksimalne brzine, a uz povećane doze alkohola u krvi.

Isto tako ovaj bicikl može poslužiti i komunalnim redarima koji će preko ljeta opet loviti i kažnjavati bicikliste koji se oglušuju na nazadne raznogradske odluke o zabranama vožnjama biciklima po gradovima (dok cijela Europa polako izbacuje i zabranjuje dizel motore iz gradova mi ćemo tako i ove godine izbacivati i zabranjivati bicikle).

Na raspolaganju je dakako i ekran u boji koji prikazuje brzinu, prosječnu brzinu, udaljenost putovanja te preostalu potrošnju baterije.

Zašto beogradski? Zato što se proizvodi u Beogradu, ali ne susjednom već onom u saveznoj državi Montana.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.