NEKA SVA ČULA UŽIVAJU Novo stražnje sjedalo iz Volva je ultraluksuzna bajka zvuka, slike i mirisa

Volvo zna da ako se želi natjecati s divovima u kategoriji luksuznih automobila, kao što su Mercedes-Maybach S600 i BMW serije 7, mora napraviti nešto posebno sa stražnjim sjedalom svog prestižnog modela S90.

Izgleda da su se zaista potrudili jer njihov konačni proizvod “osigurava kombinaciju gledanja, slušanja i mirisa koji su neusporedivi u industriji”.

Ono što Volvo ima na umu s konceptom S90 Ambiance je pomoći vam pri stvaranju osjećaja kao da boravite nekom od ureda u sjedištu tvrtke u Švedskoj.

To znači morate imate automobilski ekvivalent aurore borealis na stropu koji je sinkroniziran s automatskom reprodukcijom vrhunskog zvučnog sustava Bowersa i Wilkinsa, s malim visokotoncima u naslonu za ugodno uživanje u glazbi.

Dostupna su tri zvučna i svjetlosna modela rada, a sve to savršeno nadopunjuje jedan od četiri mirisa koji se ispuštaju kroz ventilacijske otvore na središnjoj konzoli automobila.

“Ambijentalni koncept redefinira luksuz prenoseći ga iznad izbora materijala, stvarajući automobil koji se povezuje s vašim osjetilima”, izjavio je Robin Page, voditelj dizajna u Volvo Cars. “Dizajn istražuje kako se ljudi osjećaju u automobilu i omogućuje im da utječu na vlastito raspoloženje i dobrobit”.

“Poznat je naš pristup s čovjekom u središtu kada je riječ dizajnu, a vodeća smo tvrtka u automobilskoj industriji po korištenju napredne sigurnosne tehnologije”, dodao je. “Ambijent to pojačava i pokazuje naš širi fokus na brigu o ljudima, koja počinje sa sigurnošću i proteže se i na opću dobrobit”.

S90 Ambiance trenutno je konceptni automobil, no tvrtka kaže da će sustav ugrađivati u modele S90 Excellence.

Iako možda ne bude ništa od ovog ureda na stražnjem sjedalu, ali, ako ništa drugo, koncept je puno “pametniji” od prethodnog, koji omogućuje gledanje Netflixa u automobilu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.