AlpinerX Savršeni pametni sat za sve one koji vole puno vremena provoditi vani

Ali nije uvjer, gospodo.

Proizvođač satova Alpine na Kickstarteru je pokrenuo kampanju za svoj novi proizvod AlpinerX SmartWatch i spomenimo da je sama kampanja više nego deseterostruko financirana, što pak nam govori da će ovo biti jedan odličan sat.

U prilog tome idu i specifikacije koje opisuju cijeli spektar senzora ugrađenih u ovaj sat, a kao što su  izloženost UV zrakama, mjerenje temperature, nadmorske visine, pritiska, količina kretanja i smjer.

Sve te funkcije prikazuju se na ekranu sata i to u stvarnom vremenu, a sami se zaslon može prilagoditi putem vlastite mobilne aplikacije.

Osim što je ovo idealan sat za avanturiste i pustolove ovaj se sad može pohvaliti svim ustaljenim pametnim funkcijama praćenja kao i svaki drugi pametni sat. Pa tako ovaj sat mjeri koliko ste koraka odradili, koliko ste potrošili kalorija, koliku ste pritom prošli ukupnu udaljenost  te da li ste postigli ciljeve koje ste si u tome zadali.

Naravno sat mjeri te analizira također način i količinu spavanja.

Osim svega toga skoro pa smo zaboravili i onu primarnu funkciju ovog gadgeta, a to je mjerenje i prikaz vremena. Spomenimo funkcije prikaza vremena u bilo kojem dijelu svijeta, pametni alarm, alarm za aktivnosti te razna mjerenja vremena kao što su štoperica, timer za vježbanje i slično.

Cijena ovog sata je 550 dolara i možete ga nabaviti na aktivnoj KickStarter kampanji.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.