Louis Vuitton Tambour Horizon pametni je i luksuzni sat namijenjen svjetskim putnicima

U modnoj kući Louis Vuitton odlučili su ozbiljno zakoračiti u svijet muških ručnih satova i to ne klasičnih, već onih pametnih. Tambour Horizon, kao pionir ovog novog smjera, preuzima dizajna dosadašnjih analognih satova spomenute kuče, ali sami je mehanizam zamijenjen AMOLED zaslonom koje pokreće Android Wear. Luksuzno je ovom pametni sat koji će najviše fokusa usmjeravati putovanju.

Kućište je radijusa 42 milimetra na kojem se nalazi zaslon osjetljiv na dodir te je obavijen 24-satnim prstenom, a koji pak se može okretati oko zaslona. Sat također ima dodatni posvećenu kazaljku (ruku) koja će na 24-stanom prstenu prikazivati vrijeme u drugoj vremenskoj zoni.

Sat ima nekoliko lica (dizajna) koji će replicirati razne analogne dizajne ručnih satova te će sadržavati mnoge značajke koje su usmjerene na sam putovanja kao što su primjerice upozorenja o vremenu ukrcaja te posebna satna verzija Louis Vuittonovih gradskih vodiča.

Za kraj malo tehnikalija; Sat je kompatibilan s Android i iOS operativnim sustavima te ima mogućnost Wi-Fi i Bluetooth 4.1 povezivosti. AMOLED ekran je rezolucije 390×390 piksela, a baterija može potrajati do 22 sata uz uobičajenu upotrebu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.