6 Instagram ljepotica koje će nas, gospodo, istog trenutka katapultirati u ljeto

Čisto da malo razbijemo dosadu, da, samo da razbijemo dosadu na ovaj Međunarodni dan žena. Sunce nas je još k tome počastilo svojim prisustvom pa je tako i pogled kroz prozor već lagana asocijacija na ljeto. No, asocirajmo se mi stoga malo dublje, malo detaljnije, a u tome će nam pomoći Faryn, Renee, Mathilde, Alexis i Alice.

Faryn Corey (@faryncorey)

Faryn je djevojka koja…uglavnom kod nje je prilično teško držati kontakt očima, odnosno pogled iznad…dekoltea.

Renee Herbert (@reneeherbert_)

Rene je prekrasna Australka koja je na svom profilu uspješno spojila osobni i profesionalni život. Renee također prodaje i žensku odjeću, tako da ako budete ulovljeni gledajući njezin profil uvijek se možete izvući da tražite nešto za svoju najdražu domu.

View this post on Instagram

Red

A post shared by 🌻🌻🌻🌻 (@reneeherbert_) on

Mathilde Gøhler (@mathildegoehler)

Privlačna Dankinja prezimena kojeg malo teže izgovarano, no problem je u tome što nakon određenog vremena boravljenja na njezinom profilu zaboravljamo i vlastito prezime.

Alexis Ren (@alexisren)

Preko 8 milijuna pratitelja ovog Integram profila jako je svjesno što žele vidjeti u čemu žele uživati, a zna to i Alexis i ne skriva se uopće.

View this post on Instagram

this morning

A post shared by Alexis Ren (@alexisren) on

Alice Roberts (@aliceroberts_)

Alice je Australka francuskog porijekla studira dizajn interijera i još je k tome model. Njezin profil nije samo o njoj, već o njezinom omiljenom četveronošcu, obitelji…

View this post on Instagram

Take me back to Bali plz 😩🌊👙

A post shared by |ALICE PAOLI ROBERTS| (@aliceroberts_) on