253 razloga zašto su nam tetovaže oduvijek zanimljive

Bilo da se radi o tematikama vulkana i vulkanskih erupcija, odnosno tekovina vrele lave, zelenih otrova, bočica, žaba krastača, morževa, pa sve do oluja, satelita i svemirskih prostranstava, tetovaže su nam oduvijek bila privlačne. Kao umjetnost, kao revolt, kao sjećanje, kao protest, nosimo ih.

Primjerice, ako se odlučite za žabu krastaču znači da ste stali na svoje noge, da se, konačno, udobno osjećate u vlastitoj koži. A i vjeruje se da žabe donose sreću.

Tu su i morževi, za one malo ekscentrične, malo “čudnije”. Morževi su oduvijek bili na nekom nekonvencionalnom mjestu u pop kulturi.

Vulkan pak pristaje muškarcima one više divlje naravi. Simbolizira mogućnost ponovnog rođenja, ponovnog nastavka, nakon uništenja. S jedne strane vulkansko je tlo jedno od najboljih i najplodniji tla na svijetu, s druge strane vulkanski pak pepeo omogućava prekrasne zalaske sunca.

A kad smo već tamo gore, sateliti kao tematika još uvijek su rijetki. Vlak je to koji se tek pokrenuo. Avatar tehno futurista, znanstvenika i zaljubljenika u svemir.

Još od Gentleman.hr

MALA ŠKOLA BIZNISA Kako otvoriti digitalni Bitcoin novčanik (wallet)

Bitcoin je danas najraširenija kriptovaluta kojom možemo obavljati digitalne transakcije diljem svijeta, a da...
Pročitajte više o priči

Odgovori

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.