ZANOSNI VAL ZLOČINA Ljepotice po klubovima drogiraju frajere i onda ih temeljito pljačkaju

Njujorška policija upozorava sve vlasnike skupocjenih satova: 'Namjeravate li ići u neki od popularnih klubova, obratite pažnju na dvije krasotice, da ne biste poslije nama plakali'.

Dvije seksi kradljivice opsjedaju klubove i hotele na Manhattanu, zavode naivce, drogiraju ih, a onda im odnesu luksuzne satove i ostale dizajnerske dragocjenosti.

Prema policiji, zavodljive lopine su u samo šest dana tako opelješile tri turista, kojima su odnijele skupe satove, a njih ostavile zbunjene, tužne i golih zapešća.

Prva žrtva bio je 38-godišnji frajer, koji se jednom od tih žena sastao u trendi klubu The Top of the Standard Lounge. Kad ju je pozvao u svoju hotelsku sobu da ostatak večeri provedu u lijepom seksu, ona ga je drogirala, pričekala dok se nije onesvijestio, a zatim skinula njegov luksuzni Audemars Piguet sat vrijedan 20.000 dolara i otišla kao da se ništa dogodilo nije.

Pomalo nepristojno, zar ne?

Druga je žrtva bio 36-godišnji muškarac koji je ostao bez dostojanstva i Rolexa vrijednog 18.000 dolara kad je jednu od žena pozvao u svoju sobu u hotel Sofitel u Midtownu.

Treći i najsvježiji objekt pljačke bio je 56-godišnjak koji je drogiran i potom opljačkan, također u Sofitelu, nakon što je zavodljivu kradljivicu upoznao u hotelskom restoranu.

Kad se probudio iz kome izazvane drogom, nigdje nije bilo njegovog Bregueta vrijednog 30.000 dolara, Omege od 8000 dolara, torbe Louis Vuitton i nalivpera Mont Blanc. Čovječe!

Policija jednu od žena opisuje kao “brinetu svijetle kože u tridesetim godinama, visine oko 165 centimetara, odjevena u ružičasti top i svijetlo plave traperice”, a drugu kao “bijelkinju, u tridesetima, visine oko 165 i težine oko 50 kilograma, plave kose s ružičastim vrhovima”.

Naravno da ovi nisu prvi zločini takve vrste koji vrebaju napaljene naivčine u New Yorku.

Nedavno je jednog 79-godišnjeg zavodnika opljačkala žena koju je upoznao u cigar-klubu Macanudo, a 28-godišnji muškarac je ostao bez nakita vrijednog 70.000 dolara nakon što je upoznao zanosnu ljepoticu u popularnom okupljalištu slavnih 1 Oak, piše New York Post.

Rekao je da ju je doveo natrag u svoj stančić na Manhattanu, očekujući malo “akcije”.

Umjesto toga malo ga je izvozala.

Dok je spavao, ljepotica zanosnih oblina u torbicu je strpala njegov Rolex Presidental vrijedan 50.000 dolara i zlatni lanac vrijedan 20.000 dolara.

Kad se probudio, muškarac je otkrio da je sa zanosnom ljepoticom, nestala i gomila skupocjenosti, priopćila je policija.

No, daleko najgore je prošao igrač New York Knicksa Derrick Williams, koji je “slavno” opljačkan za 750.000 dolara. Među blagom koje su mu odnijele dvije djevojke koje je upoznao u klubu Up & Down, osim gomile nakita bila su i četiri Rolexa.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.