JESEN STIŽE DUNJO MOJA Pregled nadolazećih noviteta na omiljenom vam muškom portalu

Kako to obično biva dolaskom magle i prekrasnih jesenskih boja oko nas vrlo smo često žrtva raznih ideja, planova, pomaka naprijed i noviteta. Naravno ni mi prava gospoda svog stila nismo imuni na to pa vam u ovom kratkom obraćanju donosimo nekoliko noviteta koje ćemo raditi na našem portalu. Ovo je ujedno i svojevrsna obveza da se toga i držimo.

Najbolja brada Hrvatske

Kao prvo najavio bih vijest da ćemo kroz nekoliko dana objaviti natječaj za izbor najbolje brade Hrvatske. Vrlo je vjerojatno da će se raditi godišnji izbor bradonja, ali ovom prvom odnosno pilot projektu pristupiti ćemo temi više iz istraživačkog aspekta pa da vidimo i sakupimo što više informacija vezanih uz bradati svijet oko nas.

Trenutno smo u fazi okupljanja članova žirija koji će sve mahom biti stručna oka što modnog, što stilskom, a što svijeta onih kojima je oblikovanje brade životni poziv. Naravno omogućiti ćemo da i vi čitatelji dajete svoj glas za najbolju bradu. Detaljne informacije i poziv očekujte uskoro, a fond nagrada je već osiguran.

Grooming

Druga vijest vezana uz same brade je pokretanje nove rubrike koja će biti namijenjena isključivo grooming asesoaru. Za početak u arhivi čekaju recenzije za dva odlična ulja za bradu domaćih odnosno regionalnih proizvođača. Svakako ćemo na redovitoj bazi recenzirati i izdašno na vlastitim bradama testirati svaki od tih proizvoda kako bi vam što sigurnije svaki od njih mogli preporučiti. U nekoj bližoj budućnost (izuzetno bliskoj) očekujte i razne popuste na iste ukoliko smo vas mi preporučili.

Isto tako u kućnom je laboratoriju priprema Gentleman ulja za bradu koje će biti limitirana serija i neće biti u prodaji već će biti podijeljeno kroz naš portal, a kroz razna natjecanja i sudjelovanja.

Sam svoj majstor

Spomenimo da je u pripremi također i rubrika Sam svoj majstor u kojoj ćemo vam na osobnom primjeru pokazati kako i vi možete biti pravi gentleman u svojoj kući ili stanu te znatno uštedjeti zbog činjenice da vam ipak ne treba majstor za svaku sitnicu.

Jer sam muškarac

I za kraj najava snimanja kratkih video uradaka u kojima ćemo uz pomoć profesionalnih kazališnih glumaca (kad imamo toliko prijatelja) snimiti prvu sezonu Jer sam muškarac serijala. Dakle od vezanja kravate, preko pripreme tatarskog bifteka ili savršenog jaja na oko pa sve do promjene kotača na vozilu.

Stoga, tko nas još nije upoznao krajnje je vrijeme da to učini redovitom posjetom našeg malog mrežnog raja :)