Volite kavu i bijele zube, gospodo? Onda počnite piti bezbojnu kavu

Topla, hladna, ledena, s mlijekom, medom, keksićem ili na orli kava je potreban i poželjan jutarnji napitak kojeg se mnogi ne mogu, ne žele pa čak ni ne usude ostaviti. No, kava ima i svoje negativne strane – izaziva žgaravicu, dehidrira organizam, diže i spušta krvni tlak, ali, ono izgleda najbitnije za ljudsku populaciju, šteti bijelim zubima da budu sjajno bijeli.

Tek sad je trust mozgova došao do načina kako da ovu crnu tekućinu koja ostavlja mrlje pretvore u bezbojni napiti jednak vodi. Pokušajte se zamisliti kako srčete jutarnju šalicu bezbojne tople tekućine. Čudo jedno.

Uglavnom, ako vam je iznimno bitno da vaši zubi budu bijeli, jarko bijeli te vidljivi s nekoliko kilometra udaljenosti onda je vrijeme da se prihvatite ove bezbojne inačice jutarnje kave.

Ekipa koja stoji iza ovog proizvoda nalazio se u Londonu i svi su odreda strasni kavopije te još strasniji ljubitelji bijelih zubi tako da je i sami suosnivač tvrtke CLR CFF, David Nagy, izjavio:

Svi smo mi ovdje žestoki ljubitelji kave. A kao i mnogi drugi ljudi svakodnevno smo se borili s tamnim mrljama koje na zubima uzrokuje upravo kava. Pošto nije bilo ničeg na tržištu što bi riješilo naš problem, odlučili smo sami kreirati svoj recept.

Nagy i njegova braća cijelu tehniku naravno drže tajnom, a sve što javnost smije i može znati je da pripreme kreće od svježe prženih zrnaca Arabice te daljnjim fizičkim procesuiranjem, dakle nema tretiranja nikakvim kemikalijama ili spojevima, pretvaraju tamno crna zrnca u neku čistu i bezbojnu novu materiju. Oprostite, ali u našim glavama da bi se kava zvala kava mora biti crna. Dajte nam vremena za procesuiranje.

Jedna bočica CLR CFF kave u suštini je jednaka jednoj šalici jake kave ili šalici hladno pripremane kave. Bez šećera i dodatnih aditiva (jedini sastojci napitka su kava, voda i kofein) ova bezbojna tekućina također je siromašna i kalorijama, pa tako jedna standardna bočica ove kave ima svega 4 kalorije.

Jedna bočica sadrži 200 mililitara kave te je prema riječima osnivača sasvim dovoljna količina i kapacitet da vas izdrži kroz cijeli dan.

U pakiranju po cijeni od oko 6 eura dobivate dvije bočice od 200 mililitara i naravno naručujete putem web dućana.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.