PLANIRAJTE GOSPODO 10 tolerantnih alternativa za Steak and Blowjob dan

Gospodo, 10 prijedloga.

Nešto manje od dva mjeseca, za one koji broje točno 57 dana, nas dijeli od pravog muškog blagdana, kojeg mnogi nazivaju alternativom za Valentinovo, Steak and Blowjob dana. Ono što trebate znati o njemu nalazi se ovdje, dolazi nam 14. ožujka, točno mjesec dana nakon Valentinova.

No, da ne ispadne da smo oni pravi neandertalci, a kako izgledamo u očima dama kada očekujemo da nam tog dana pripreme sočni steak po našim željama popraćen aktivnošću iz drugog dijela naziva, pronašli smo na internetu, izmislili nekoliko alternativa, prijedloga, želja odnosno nekoliko blagdana koji žele to postati.

Dani u kojima vas dame neće prozivati muškim šovinističkim svinjama. Ne, nismo mi nepristojni, to su izrazi mnogih dama kad se ljute na ispoljavanja naših muškosti.

Uglavnom dani su to kad se od dame ne očekuje nekakva aktivnost, nekakva radnja, naprotiv čak je kod nekih poželjno da dame tih dana nisu ni prisutne.

Prestani prigovarati oko moje strane kreveta dan

Ne samo da je naša strana kreveta poznato okupljalište prašine, starih čarapa, muških časopisa, svega što smo sakupljali taj dan, ona je ujedno idealan koncept za spremanje odjeće na pod. Tko kaže da odjeću uvijek moramo ostavljati u ormarima ili vješalicama kada je ostaviti istu na pod znatno brže, svrsishodnije i jednostavnije.

Na kraju krajeva i naši ljubimci za koje neki prilično zli ljudi smatraju da im nije mjesto na krevetu trebaju negdje spavati, a gdje ćeš bolje od mekanog i mirisom gazde oplemenjenog džempera.

Dan viskija i western filmova

Jeste li ikad pokušali gledati sa svojom ljubavi ne samo vestern već neki od špageti vesterna talijanske produkcije s pokojnima ali nezamjenjivima Terence Hillom i Bud Spencerom? Niste, jer ženski um to nikako ne može procesuirati.

Kad bi postojao dan u kojem bi mogli nesmetano uživati u cjelodnevnom repriziranju, maratonu starih vesterna uz bocu viskija ili ruma, mislim da bi godina većini muškaraca bila puno ispunjenija.

Dan nesmetanog uživanja na WC-u

One imaju kupaonu, one imaju kupaonu samo za sebe te nam povremeno dozvole da se operemo, obrijemo i pospremimo za sobom jer osjetljive su na svaku zaostalu dlaku u njoj.

No s druge strane mi imao WC. Jedinu prostoriju u našem habitatu u kojoj se možemo barem na kratko vrijeme izolirati, isključiti od svakodnevice, ali ne i interneta. Koliko nam često nakon malo dužeg boravljenja i pražnjenja kucaju, otvaraju, kritiziraju da smrdi cijeli hodnik.

Zamislimo si samo dan kad ćemo moći i 45 minuta nesmetano surfajući internetom ili listajući neko papirno izdanje muškog časopisa opustiti debelo crijevo i dozvoli pukoj gravitaciji da čini svoje, a vrijeme je tog dana relativno.

Dan muških odluka i želja

Stavi prljave čarape u koš za prljavi veš, pospremi stol za sobom, nemoj biti cijeli dan u gaćama, operi zube pokoji puta, stavljaj stvari na mjesto, nisi ovo, napravi ono…Zamislimo dan kojeg oblikujemo mi, tijek odlučujemo samo mi, muškarci i dan kada su nam sva vrata otvorena.

Ako želimo taj dan biti u kostimu Wonder Woman i ispoljavati neke od Marvelovih fantazija onda ćemo to činiti tog dana. Bez prigovaranja, bez nećkanja, bez ikakvih posljedica.

Dan kada ne radimo ništa

Dana kad smo biljka, kada smo poput imele na drvetu i kada se hranimo tuđom energijom i hranom, a samo kako bi opstali. Dana kada možemo bez najave cijeli dan sjediti u kafiću u pubu, nekontrolirano uživati u pivi, društvu, škicati mlade komade, dan koji ne nosi nikakve posljedice ne činjenja ništa.

Dan kada ne moramo planirati ništa. Idemo kad idemo, jedemo kad jedemo, vratimo se kad se vratimo. Dan kad smijemo biti neodgovorni prema svemu.

No, to će možda biti dana kad ćemo vam dati masažu, kad ćemo vam iz fore poželjeti lakirati nokte, dan kada bi uživali u čokoladi i crvenom vinu. Dan je to čudnih muških ideja.

Loš viski, manje loš viski dan

Dan je posvećen muškarcima koji ne vide neku bitnu razliku između Fireball i Laphroaig viskija.

Dan je to kad vi sami, a može i neko muško društvo, a u jutarnjim satima na stol stavite dvije ili više boca viskija. Jedan viski je loš viski, a drugi je malo bolji (orijentir neka vam bude cijena i preporuka prodavača u trgovačkom centru). Nitko od vas ne zna u kojoj je čaši loš, a u kojoj malo bolji viski. Pijete naizmjence i onaj koji pogodi da li pije loš ili dobar viski za nagradu smije popiti čašicu dobrog viskija, dok onaj koji pogriješi dobiva čašicu lošeg viskija.

U ranim popodnevnim satima vaše će vas tijelo samo pozvati na jedan poduži odmor. Odmor od viskija, ali i ekipe za stolom.

Dan kada idem spavati kada poželim

U svijetu postoje muškarci, punoljetni i odgovorni muškarci koji moraju ići u krevet isto onda kada idu u krevet i njihove drage osobe.

Doista ne razumijemo te muškarce i kako su uopće dozvolili da stvar kulminira do tih razmjera. Neka ovaj dan bude posvećen njima i neka barem tog dana smiju ostati u dnevnoj sobi ili bilo kojoj drugoj sobi, a kad njihova draga već čvrsto spava.

Dan bez pitanja

Zamislite dan, zamislite puna 24 sata bez nepotrebnih pitanja. Od onih benignih tipa koliko je sati, preko onih iritantnih, a koja dolaze usred filma ili uživanja u nečem, gdje si ostavio (popunite sami), pa sve do doista retoričkih pitanja poput – dvije ili tri kobasice na roštilju? Odgovor je uvijek 4.

Arbor Mist i Spam dan

Arbor Mist je marka alkoholnog pića koje je mješavina vina kao što su Merlot, Zinfandel i Chardonnay s aromama voća i visokih fruktoza kukuruznog sirupa. A Spam je gospodo ona najlošija konzervirana šunka. Uglavnom dan je to kad poželimo i smijemo konzumirati ova dva zla.

Dan je to u kojem želimo ispuniti našu znatiželju, testirati naš probavni trakt i dan zbog kojeg ćemo biti zahvalni na svemu ostalome. Poželjno je da to bude dan odmah prije Dana nesmetanog uživanja na WC-u.

Dan avokada i kunilingusa

Ovo je direktan odgovor Steak and Blowjob danu. Dame navodno vole avokado baš onako kako mi volimo steak. A kunilingus ili kunilinktus (lat. cunnus – vulva, stidnica + lingere – lizati) pak je oralna stimulacija vanjskog dijela ženskog spolnog organa radi postizanja orgazma.