Velika je razlika između stila s jedne te trenda, fada i ostalih hirova s druge strane

Stil je jeftiniji. Stil traje. Trend je prolazan. Očito skuplji jer prvo trend setter želi zaraditi zajedno s cijelom svitom industrije koja će vas opskrbljivati, a drugo je to što mnogi prate trendove i to samo po sebi diže cijenu. Sasvim normalno.

S druge pak strane oni sa stilom mogu za to vrijeme uživati u životu.

I još nešto, kad uništite i raznosite odjeću svog stila ona može lako postati trend. Jer i vi možete pokrenuti trend. Što kažete na kavom ili tintom zamrljane elegantne poslovne košulje?

Ili najnovije – blatne traperice!

Ovo potonje je ponuda jednih novih trendovskih hlača. Znači blato. Blato je u stilu već nekoliko tisuća godina, ali teka sad je došli u trend. Dakle, namažite nove traperice blatom i to je to. Ako pak vam se ne prljaju ruke možete ih nabavit u ovom webdućanu s dostavom u Hrvatsku (ovo je mogla biti i vaša reklama) za 425 dolara, odnosno skoro 3 000 kuna, s dostavom i preko 3 000 kuna.

Ili za istih oko 3 000 kuna u tom istom web dućanu možete opremiti se baš onako, moderno sportski, a gospodski i svevremenski. Ok, možda se hlače baš ne zovu Baracuda Straight Leg Jeans, ali svejedno čiste su, a uvijek ih namazati blatom.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.