UPRAVO SUPROTNO Krato Milano nije nakit za bradu uz koji će vam dostojanstvo, dignitet i stil dobiti potreban boost

Kao da nije bilo dovoljno šljokica, cvjetića i bojanja brade u razne žive boje, na tržištu se nedavno pojavio Krato Milano.

Krato Milano naime proizvodi sitne ornamente i nakit za bradu čiji vijek trajanje predviđamo do najviše godinu dana. Možete li zamisliti pravog bradonju, gospodina sa stilom koji će u bradu staviti maleni draguljčić? Imitaciju ljudske lubanjice? Možda nikad zastarjeli detalj sidra? Mi ne.

krato_image10

Kako i sami autori ovog trenda kažu brada je svojevrsni prikaz muškog dostojanstva, digniteta i stila, tu se slažemo, ali ona svakako nije “savršeno platno” za dodatno izražavanje vlastitog stila uz pomoć nakita koje stavljamo u bradu. Stil i trend nisu isto. Nikad neće biti.

Naravno, džentlmeni smo, i svakome dajemo izbor u njegove ruke, poštujemo njegov izbor, njegov trend, ali budimo realni osoba koja stavlja nešto što je u trendu u nešto što nosi opet jer je u trendu ne može biti pravi bradonja. Slažemo se? Nije ni svaki bradonja modno osviješteni mačak, ima nas u raznim kombinacijama, ali poštujemo svačiji izbor stila.

Iako u Kratu kažu da je ova kolekcija namijenjena bradonjama koji svoju individualnost žele izraziti putem raznih ekscentričnih i sofisticiranih načina, kao bradonja s karijerom od 20+ godina i nekim tko je uživo razgovarao s nebrojenim pravim bradonjama dolazim do zaključka da ovaj trend nimalo ne ističe muški dignitet, dostojanstvo, a ponajmanje stil kojeg svaki bradonja već ima godinama.

Naravno, odabir je na vama, kampanju na Kickstarteru može podržati, ali imajte na umu da će već slijedeće godine u trendu biti nešto drugo. Možda posvete godišnjim dobima? Pa ćemo kroz jesen nositi male bundevice i razne plodove jeseni?

krato_image7

kratomilano2

krato_image4

kratomilano1

krato_image5