Svjedočili smo gentlemanskoj prosidbi u Drive-In Kinu

drive-in kino

U Drive-In Kinu na Istočnom parkiralištu Zagrebačkog velesajma iznenađenja ne manjka. U to su se uvjerili brojni posjetitelji koji su prije projekcije u četvrtak svjedočili trenutku za pamćenje.

Uz malu pomoć organizacijskog tima, mladić Ivan je odlučio zaprositi svoju djevojku Viktoriju upravo u Drive-In Kinu. Posjetitelji su, čekajući početak projekcije, gledali foršpane udobno smješteni u svoje automobile. U jednom trenutku foršpani su prekinuti, a na kino platnu se pojavilo važno pitanje. Tada je Ivan izašao iz auta i kleknuo pred svoju odabranicu koja je zatim izrekla sudbonosno ”da”. Oduševljeni posjetitelji mladom su paru čestitali gromoglasnim pljeskom i trubljenjem!

Kako bi prosidba i cijela večer novopečenim zaručnicima ostala u najboljem sjećanju, pobrinuo se organizacijski tim koji ih je počastio šampanjcem i smjestio u VIP pagodu iz koje su gledali film Yesterday koji je te večeri bio na repertoaru.

Petak rezerviran za frajere!

U petak slijedi projekcija filma Brzi i Žestoki: Hobbs & Shaw koja je prošlog tjedna bila odgođena zbog jakih udara vjetra, radi sigurnosti posjetitelja. Organizatori podsjećaju da za ovaj petak vrijede ulaznice od odgođene projekcije Brzih i Žestokih. Projekcija počinje u 21 sat, a ulaz u prostor kina moguć je od 19:30.

Iako je ovo događanje trebalo završiti projekcijom Brzih i Žestokih u petak, organizator je na oduševljenje mnogih najavio da će se Drive-In Kino održati i u subotu, kada je najavljena projekcija filma Chef!

U Drive-In Kinu kod Zagrebačkog velesajma posjetiteljima ništa ne nedostaje jer ih na ulasku u prostor očekuju paketi s grickalicama, pićima i drugim poklonima, osiguran je dovoljan broj sanitarnih čvorova s tekućom vodom i sapunom, dok se prostor temeljito čisti i dezinficira prije i nakon svake projekcije. Uz to, poštuju se sve sigurnosne mjere koje su još uvijek na snazi, pa se tako ulaznice skeniraju beskontaktno, a svi djelatnici organizatora nose zaštitne maske i rukavice.

Jedna ulaznica vrijedi za automobil s dvije osobe i iznosi 100 kn, a prihod od prodanih ulaznica namijenjen je Kliničkoj bolnici Sestara milosrdnica. Ulaznice za Drive-In Kino moguće je kupiti putem Entrio sustava, a više informacija o događanju potražite na službenoj web stranici projekta.

Realizaciju projekta Drive-In Kina u Zagrebu omogućila je njemačka farmaceutska kompanija STADA, a sponzorski se pridružuju Stella Artois, Pauza.hr, Bobi Snacks, Violeta, Prolom voda, Orangina, Prima namještaj, Nature Addicts, Anamarija i Podravka. Partner i prijatelj ovog projekta je Wiener osiguranje. Medijski partneri projekta su RTL televizija, portal Net.hr, Radio Antena, Jutarnji.hr, Gentleman.hr, CentarZdravlja.hr, Zoona.hr, Go2Digital, Midas Network i Entrio.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.