ŠTO JE NOVO Bonton, brkovi i brade, viski i gentlemanstvo

Nakon skoro dvije godine pisanja i sakupljanja članaka odlučili smo malo izdvojiti određene evergreen članke, odnosno članke za koje vidimo da se čitaju iz dana u dan i koji su na neki način tu da bi vam dali određenu vrijednost, nešto vas naučili, nešto vam novog otkrili.

Četiri su osnovne grupacije članaka koje ćemo izdvajati, a to su sadržaji vezani uz:

  • Bonton
  • Brkovi i brade
  • Viski
  • Gentlemanstvo

Bonton kao takav smo počeli sakupljati diljem interneta i slagati u jednu cjelinu. Naime, ideja je da se pokuša napraviti baza manira, lijepog ponašanja, a na koju će i sami čitatelji imati utjecaja što komentiranjem postojećih, a što kreiranjem novih sadržaja unutar rubrike Bonton.

Brkovi i brade su manje više samo pregled kategorije s člancima vezanih uz temu, njima ćemo se posebno pozabaviti malo kasnije, konkretno nakon što posložimo bonton, a nalazit će se manje više sve potrebno štivo za jednog bradonju, odnosno za svakoga tko želi pustiti i nositi bradu. Naravno vaši doprinosi su više nego dobro došli.

Viski, sve o viskiju kroz članke koje smo dosad pisali, ali i one koje ćemo pisati i dalje, samo će biti grupirani te posloženi u jednu cjelinu radi lakšeg konzumiranja.

Gentlemanstvo, a koje je u planu, pokušat će vam približiti, odnosno pomoći da i vi postanete gentleman te njegujete gentlemanstvo, što kroz ponašanje, manire, kroz definiranje što kroz njegovanje modnog stila.

Naravno, uz sve to idemo uhodanim tempom i dalje.