SKORO KO MATURALAC Ima jedno ‘ugledno’ sportsko natjecanje na kojem se publika opija do besvijesti

Kada svjetski mediji pišu da je Melbourne Cup, konjičke utrke u Australiji, 'najveći svjetski pijani sportski događaj', jasno je da nikada nisu bi na nekoj niželigaškoj nogometnoj utakmici u Hrvatskoj. No, 'tamo dolje' je sve drugačije, pa ni gomile pijanih ljudi na konjičkim utrkama nisu ništa neobično.

Iako i Melbourne Cup privlači horde bogatih arapskih šeika, a nevjerojatni ženski šeširi su ionako neizostavni dio svake konjičke utrke od formata, s haljinama koje su opet velikodušno otkrivale sve što bi trebale pokrivati, s ljudima koji padaju jedni preko drugih ili se tuku u travi, Melbourne Cup je još jednom opravdao svoj “ugled”.

Zaštitari su tri osobe izbacili zbog “lošeg ponašanja”, dvojica su uhićena zbog pijanstva, a hitna je odvezla još četiri teško pijana posjetitelja.

https://www.instagram.com/p/BbMEa_YnrL3/

Policija je uhitila i jednu ženu jer se ispred ulaza potukla s prosvjednikom koji želi zabranu utrka, a traže još dvije žene koje su se pridružile u šaketanju jadnog prosvjednika.

Osim pijanih posjetitelja, policija je imala pune ruka posla i s političkim aktivistima, koji, očito, također nisu bili sasvim čisti jer su jednog morali odvesti maricom nakon što je automobil parkirao na željezničku prugu, a pridružila su mu se još dvojica koje su skinuli s krana na koji su se popeli kako bi izvjesili zastavu.

No, besmislenog pijanog bauljanja, s publikom koja je jahala druge posjetitelje, valjala se po tlu i jednostavno sudarala jedna s drugima, bilo je na pretek.

Mnogo umornih žena skinulo je (ali i pogubilo) štikle, a muškarci su se ludo zabavljali uz obaranje ruke i hrvanje u blatu.

Bio je tu i jedan unezvijereni mladić u plavom odijelu i ljubičastoj kravati, koji je gmizao po travi dok su njegovi, relativno trijezni prijatelji pratili zabavu.

Zatim mu se jedan od prijatelja pridružio u horizontali, pa su se zagrljeni valjali po smeću iz kante koju su prevrnuli…

Žena u haljini, visokim petama i savršenim uvojcima, jednostavno se strovalila na beton, dok su se mnogi posjetitelji samo sklupčali i spavali gdje ih je oborilo.

Ukratko, i ove godine su vino i šampanjac tekli u potocima, a piva je bilo toliko da se nije moglo ni sve popiti.

No, nije se razuzdala samo anonimna publika. Objektivi su u jednom trenutku uhvatili i poznatu manekenku Laru Stone kako sjedi na nekim kutijama, u japanakama i čašom šampanjca i cigaretom u ruci. Paris Jackson čuči ispred nje, šešir joj je odnio vjetar, a ni frizura joj više nije bila nimalo postojana….

A i australska manekenka Samantha Harris je naučila svoju lekciju: lagana svilena haljina s visokim rasporkom ne nosi se za vjetrovitog dana na ovakve događaje.

View this post on Instagram

Slip n slide! #drunkgirlsofmelbournecup #melbournecup

A post shared by Drunk Girls of Melbourne Cup (@drunkgirlsofmelbournecup) on

https://www.instagram.com/p/BbTA-pwARUH/

https://www.instagram.com/p/BbRUXhcFEYh/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.