VARI SE PIVO Međimurski Lepi Dečki predstavljaju Međimursko i Kaj-El

Čakovec je postao dio obitelji nezavisnog pivarskog svijeta. Ovih dana u industrijskom zdanju Stari Hrast počet će s radom pivovara Međimurski Lepi Dečki. Imenom zbog kojeg svi zastaju, Međimurci se nasmiju, a stranci upitaju, pivovara Lepi Dečki iskočila je na scenu pivarstva.

Uz pivnicu Stari Hrast tako nam se smjestio pogon koji izrađuju domaće snage, Letina, a svi dobro znaju tu čakovečku lokaciju upravo zbog vrhunskih burgera i rebara sa roštilja.

“S planovima smo krenuli još u ljeto 2016. Bilo je naporno, još uvijek i je, no nadamo se da ćemo krajem tjedna početi s prvom proizvodnjom”, krenuo je u priču Danijel Radek, vlasnik Hrasta i pivovare te nastavio “Uz naš već poznati lager, Međimursko pivo, planiramo proizvoditi i još neke stilove, od Kaj-Ela, piva u stilu american pale ale koje smo probali već, do pšeničnog i tamnog lagera.”

Uz cijelo postrojenje za preradu i kuhanje pive stiže i mobilna punionica za limenke iz Kanade tako da će pivo biti dostupno i u najboljoj mogućoj ambalaži već početkom ljeta, naravno uz standardne boce.

“Međimursko pivo je već duže na tržištu kao takvo, proizvodnju trenutno imamo u jednoj drugoj pivovari koja ga za nas puni, a odjek među našim, pa možemo slobodno to reći, prijateljima je odličan”, dodao je Krešo Biškup, marketingaš pivovare. “Krenuli smo prvo s građenjem brenda, imena i priče, a onda tek s proizvodnjom i distribucijom. Malo je to teži način, no već sad gotovo svi znaju za naše odlično pivo.”

Sama pivnica, odnosno prostor kafića Stari Hrast prenamijenit će se u kušaonu, odnosno pravi brew pub, mjesto gdje direktno možete probati najsvježiju pivu, razne stilove na “pipi”, odnosno točioniku. Samom kušaonom, turističkim obilascima pivovare i mjestom za nove događaje, pivnica Stari Hrast i pivovara “Međimurski Lepi Dečki” zasigurno će biti nova atrakcija grada Čakovca.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.