ŠAH ZA TROJE Ova je klasična igra dobila jednu novu dimenziju

Ako vam ikad klasični šah dosadi, imamo rješenje. Šah za troje

Šah kao takav mnogima je omiljena igra, razbibriga, ali i igra za razvijanje strategije, razmišljanja i uglavnom igra za kvalitetno i ugodno provođenje vremena s prijateljima, s obitelji, ali i s ekipom u obližnjem parkiću.

No, ako vam se ikad dogodi da vam ova drevna strateška igra dosadi, nema mjesta panici, netko je osmislio okrugli šah za troje.

Uglavnom, sva su pravila ista poput onih u klasičnom šahu, stil igre, strategije, ciljevi osim što je uključen jedan potpuno novi element igre – treći igrač.

Ovaj kružni šah za troje koristi sferičnu ploču te linije putanja koje diktiraju smjer početka igre. No, jednom kad su nam sve figure u igri, gospodo, vjerujemo da nastaje savršeno kontrolirani strateški kaos, odnosno igra za jednu sasvim novu dimenziju promišljanja.

Figurice su također standardne te dolate u crnoj i bijeloj varijanti uz dodatni set za trećeg igrača koji dolazu u sivoj varijanti. Sve figuricem imaju podstavljeno mekano dno. Sama je ploča izrađena od kvalitetne plastike, a promjera je 48 centimetara tako da doista osigurava kvalitetnu i finu igru.

Uživajte, gospodo.