ŠIPANSKA OAZA Gospodo, može malo hedonizma, luksuza i netaknute prirode ovog ljeta?

BOWA je mnogo više od restorana. BOWA je doživljaj, iskustvo, osjećaj. BOWA je tvoja uspomena u nastanku. BOWA je miris Jadrana, takt cvrčka, poljubac morske soli na usnama, najljepši zalazak sunca, smaragdno-plava boja mora, osmjeh na licu voljene osobe, duga i topla ljetna noć. Bowa je najbolje od tvog ljeta.

Pronašla je svoje mjesto u skrovitoj i mirnoj uvali jednog od najljepših dubrovačkih otoka; Šipana. I kad je vidiš, kako nježno ljubi obalu, pomislit ćeš da je oduvijek bila tu, baš kao savršeni dio netaknute prirodne ljepote.

Ljeto u šipanskoj oazi BOWA upravo je započelo, i ovaj mali raj na zemlji je, uz tri nove kabane, otvorio svoja vrata hedonistima željnima vrhunskog gastronomskog iskustva i mira – najvećeg luksuza 21. stoljeća.

Anglosaksonski i nordijski užurbani životni stil osvojio je zapad donoseći sa sobom opsjednutost rokovima, život u automobilu i brojne poteškoće modernoga doba….Međutim, život na Mediteranu, polagan je. Sami pogled prema savršeno čistom nebeskom plavetnilu i moru koje se ljeska odagna svu gorčinu. More je, ljudima koji uz njega žive, nešto poput ognjišta oko kojeg se okupljaju.

I upravo moru trebamo zahvaliti za ono najbolje s bogate trpeze restorana BOWA. Ovdje ćete svjedočiti dnevnom ulovu lokalnih ribara koji će, nerijetko pred vašim očima, iz svojih mreža vaditi najdragocjenije plodove. Zahvaljujući kulinarskoj čaroliji i tradicionalnim receptima dubrovačkog kraja, BOWA tim će na vaš stol staviti dobro poznate okuse djetinjstva na Jadranu s modernim završetkom.

Meso koje ćete ovdje kušati uvijek dolazi iz domaćeg uzgoja, a voće i povrće nabavlja se s lokalnih eko farmi. Ne postoji ništa bolje od domaće tjestenine i baš zato je ona dio najukusnijih specijaliteta BOWA restorana, od kojih nikako ne smijete zaobići ni toplo predjelo Orzeto sa sipom i lumparima, od glavnih jela zasigurno će vas oduševiti Tuna u umaku od čilija, kapara i vina…

Postoji nebrojeno mnogo razloga zašto se stanovnici Mediterana osjećaju privilegirano, ali mnogi će vam reći “Tajna je u dobrom vinu.” Upravo to bila je misao vodilja pri izboru samo najboljih vina za restoran BOWA, u čijoj se ponudi od ove godine našlo i brendirano kućno vino, mirisna i zlatna malvazija. Osim u vrhunskom vinu, ovdje možete uživati i u osvježavajućim koktelima, koji će garantirano začiniti vaš dugi ljetni dan. Kladimo se da bolji Mojito niste probali!

Dobar provod s društvom nije gotov kad se spusti noć, zahvaljujući još jednoj novosti- od 1. srpnja radno vrijeme će se produžiti, a gosti će moći uživati i u sigurnom noćnom vezu. Uživajte ugodnoj i opuštenoj večeri dok se mjesečina poigrava na površini mora ove mirne Šipanske valice… Može li bolje?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.