SIJEDE BRADE Gospodo, dame biraju sjede muškarce. Prestanite s prikrivanjem

Moramo zagrepsti malo dublje ispod površine i proći onu prvu stepenicu na kojoj pojedinac još uvijek vodi debatu sa sobom i okolinom da li da pusti bradu ili ne. Doista na tu temu jedino što možemo savjetovati je – da stranče pusti bradu i s ponosom je nosi. Prednosti smo pisali kroz mnoge članke.

Primijetio sam da mnogi muškarci imaju taj neki, po meni nepotreban, problem sa sijedom kosom, pa tako i sa sijedom bradom. Nekoliko sam čak dobio odgovor da sugovornik ne želi puštati bradu jer mu je sijeda, jer mu je crvena kad izraste. Jer nije crna, bujna i snažna.

Mnoštvo muškaraca pak prve tragove sijede kose prikrivaju bojanjem kose, neki se sukladno tome odlučuju i na bojanje brade. Nemojte.

Naš je moto da bradu puštamo i nosimo onakvom kakvom nas je majka priroda počastila, onakvom kakva nam je u genima. Ta brada, taj oblik, ta boja, ta gustoća najprirodnije odgovaraju našem licu, karakteru, fizičkom identitetu iako nam je to ponekad teško vidjeti.

Stoga se u nastavku uvjerite koliko sjede brade, zajedno s kosom, mogu obogatiti vaš osobni stil. Osim toga sjeda brada i kosa daju muškarcu benefit iskustva, pameti ;)

sivobradi-1

sivobradi-2

sivobradi-3

sivobradi-4

sivobradi-5

sivobradi-6

sivobradi-7

sivobradi-8

sivobradi-9

sivobradi-10

sivobradi-11

sivobradi-12

sivobradi-13

sivobradi-14

sivobradi-15

sivobradi-16

sivobradi-17

sivobradi-18

sivobradi-20

sivobradi-21

sivobradi-22

sivobradi-23

sivobradi-24

 

sivobradi-26

sivobradi-27

sivobradi-28

sivobradi-29

sivobradi-30

sivobradi-31

sivobradi-32

sivobradi-33

sivobradi-34

sivobradi-35

sivobradi-36