BEARDS4ALL Ovo instagram odredište neka bude inspiracija i za vaš stil

Beards4all je Intagram profil na kojem je u ovom trenutku prikupljeno preko 10 tisuća različitih brada, stilova, ideja, pokušaja, promašaja. Ta brojka raste iz dana u dan. Mjesto je to koje vrlo lako može biti inspiracija i za vaš stil.

Naime, ako ste tek krenuli u bradatu avanturu, te još niste sigurno u kome smjeru bi razvijali vaš novi stil stvar je vrlo jednostavna. Među silnim fotografijama bradonja pronađite osobe, korisnike čiji profil, crte te oblik lica najviše odgovaraju vašem licu te vidite za koje su se oni stilove odlučili i kako bi taj stil otprilike izgledao i na vašem licu.

Savjet iskusnih pak je da se oboružate strpljenjem. Najbolje je da jednostavno godinu dana puštate bradu bez trimanja, samo češljanje, četkanje, održavanje uljima, balzamima, pranje. Bradu pustite neka raste, zaboravite na nju, ne trošite previše nepotrebnog vremena na nju. Trik je u tome što je najbolje da slijedite njezin prirodan oblik rasta,  pustite gravitaciji da djeluje na vašu bradu. Još jednom ponavljam – potrebno je strpljenja.

Naravno imajmo na umu da je svako lice jedinstveno, svaka je brada jedinstvena, a svaki je bradonja svojevrsni neprocjenjivi unikat.