POLYBOY ACADEMY Pompadour i gentleman’s cut tradicionalne frizure

Krajem svibnja, taman prije ljeta i ljetnih praznika, točnije 27. svibnja poznata zagrebačka (ali i šire) brijačnica Polyboy barbershop održat će edukaciju, odnosno seminar tradicionalnih muških frizira kao što su pompadour te gentleman’s cut frizure.

Edukacije će se održati spomenutog datuma, koji pada na subotu, od 13 do 18 sati. Voditelj seminara je barber Marko Šimunović, a svi polaznici na poklon dobivaju gratis edukaciju pravilnog oblikovanja brade koju će voditi Maja (May Dauragè).

Marko Šimunović poznati je slavonski frizer koji je karijeru započeo u Slavonskom Brodu 2003. godine. Nakon preseljenja u Zagreb, radio je u salonima poput Mile, ZGAT-a, Frizeraj itd.
Otvorenje vlastitog salona bilo mu je ispunjenje dugogodišnjeg sna i vizije te velikim dijelom oslobođenje kreativnog dijela rada, koji se manifestira kroz nove kolekcije frizura.

Stoga, svi željni znanja, novih, ali tradicionalnih muških frizura te pravilnog oblikovanja brade prvo trkom do njihove Facebook stranice, a zatim se javite mailom za sudjelovanje na seminaru.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.