‘OH, NE’ ILI ‘O, DA’? Očekuje nas potpuno nova Star Wars trilogija

Sviđalo nam se to ili ne, moramo se spremiti da ćemo u skoroj budućnosti puno više vremena trošiti u jako, jako udaljenoj galaksiji.

Rian Johnson, redatelj najnovijeg filma Ratovi zvijezda: Posljednji Jedi, izazvao je potpuni poremećaj u Sili kod svih ljubitelja najunosnije filmske franšize svih vremena: preko stranice StarWars.com Disney je službeno objavio da će upravo Johnson režirati sasvim novu trilogiju, čija će se radnja odvijati u svemiru Star Warsa.

Prije nego što se poveselite ili duboko uzdahnete u stilu: “No dobro, ‘ajmo još malo cuclati prožvakanu priču”, znajte da će Johnson napisati scenarije i režirati filmove “odvojeno od epizodne sage o Skywalkeru”. Dakle, neće biti ni Lukea, Rey niti Kylo Rena.

Po svemu sudeći, Johnson je dobio odobrenje za stvaranje nove priču jer je Lucasfilm očito vrlo zadovoljan njegovim radom do sada.

>>> NEK’ JE SILA S VAMA Američke televizije počele prikazivati najavu za Posljednjeg Jedija

Predsjednica uprave Lucasfilma Kathleen Kennedy rekla je da se “svima svidjelo raditi s Rianom na The Last Jedi” i da je “promatranje kako oblikuje Posljednjeg Jedija od početka do kraja bila jedna od najvećih radosti moje karijere”.

Rian će učiniti nevjerojatne stvari s praznim platnom nove trilogije, uvjerena je Kennedy.

U zajedničkom priopćenju sa suradnikom Ramom Bergmanom, Johnson je rekao da je “Star Wars je najveća suvremena mitologija i osjećamo se sretnima što mogli pridonijeti. Ne možemo dočekati nastavak rada na novoj seriji filmova”.

Nova trilogija nije jedina velika vijest vezana uz Star Wars koja je objavljena ovaj tjedan. Izvršni direktor Disneyja Bob Iger najavio je kako će Lucasfilm stvoriti novi akcijski TV show koji će biti emitiran na Disneyjevom novom streaming servisu. Prema Polygonu usluga će biti dostupna 2020.

A u idućem desetljeću se očekuje i prvi nastavak Johnsonove nove filmske trilogije.

No, puno se više veselimo 15. prosincu 2017. godine, kada započinje prikazivanje Ratovi zvijezda: Posljednji Jedi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.