U ČEMU JE PROBLEM? Steven Spielberg kaže da bi idući Indiana Jones mogao biti žena

'Promijenili bismo ime iz Jones u Joan. I to uopće ne bi bilo ništa loše'.

Već se neko vrijeme spominje ženski James Bond (Charlize Theron, mi navijamo za tebe), ali veća je vjerojatnost da ćemo prije gledati ženskog Indianu Jonesa.

Redatelj Steven Spielberg otkrio je u intervjuu The Sunu da se Harrison Ford povlači iz franšize 2020. godine, kada izlazi peti film, te da je zainteresiran za nastavak serijala sa ženom u glavnoj ulozi.

[perfectpullquote align=”full” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Steven Spielberg je za to da, kad Harrison Ford objesi svoj bič o klin, Indianu Jonesa treba igrati žena.[/perfectpullquote] [perfectpullquote align=”full” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Govoreći za The Sun, legendarni redatelj otkrio je da je “prilično siguran” kako će Indiana Jones 5 biti Fordova posljednja avantura kao Indy, dodajući da će se franšiza “zasigurno nastaviti nakon toga”, kako je razgovor skrenuo u smjeru može li taj lik tumačiti žena.[/perfectpullquote] [perfectpullquote align=”full” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]”Mogli bismo promijeniti ime iz Jones u Joan. I to uopće ne bi bilo ništa loše”, naglasio je.[/perfectpullquote]

Ruku na srce, ženski Indiana Jones je realniji od 77-godišnjaka, koliko će Ford imati kada peti nastavak uzgleda mrak kino dvorana 10. srpnja 2020. godine.

Tko zna, možda će naslovnu ulogu preuzeti čak i Anna Kendrick, koja se prije nekoliko godina već sprdala s tim konceptom i tom ulogom:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.