SAMO PRAVA GOSPODA TUŠIRA SE U PIVU Osim omiljene craft pive, pod tuš nosite i craft beer šampon

Iako nas većina pivoljubaca neće ni ove godine potegnuti na Oktoberfest, ono čime se možete počastiti je pivski tuš, drugim riječima kosu, a vrlo vjerojatno i bradu, možete od sad prati BRÖÖ Invigorating Craft Beer šamponom i regeneratorom.

Prema izjava samih proizvođača radi se o “savršenom blendu craft pive te najboljih prirodnih sastojaka” koji će vam kroz cijeli dan osigurati svježu kosu i osjećaj da sjedite na najboljem craft pivu.

Ovi osnažavajući miksevi različitih vrsta piva svježe zahmeljenih i pomiješanih sa pepermintom osiguravaju prijeko potrebnu energiju, hranu i blagostanje vaših pramenova. No, iako ovo zvuči kao reklama za prodavanje magle, ona to nije, jer pivo se naime smatra jednim od najboljih regeneratora kose koji postoje. Mnogi ljudi koriste upravo pivo za pranje kose već godinama, a što im pomaže da im raste stvarno snažna i izdašna kosa. Razlog tome je što su ječam i hmelj prepuni B vitamina, proteina i minerala koji su savršena hrana za našu kosu.

BRÖÖ proizvodi ne sadržavaju sulfate, silikone, te nema nikakvih kemijskih reakcija, nema parabena, ftalata, umjetnih boja i mirisa, sintetskih PEG-ova, polyquaterniuma, fenoksietanola ili propilen glikola. Tuširanje u kupaonici postaje poput tuširanja na slapovima najčišćih voda u šumama gdje ljudska noga kročila nije. Dodatak je što ćete možda biti i malo pripiti. pogotovo ako uzmete pivo sa sobom.

Isto tako, sigurno si to mislite, ne morate brinuti da će vaša kosa mirisati na pivo. Malted Mint miris je 100% prirodan miris s notama mente, geranija i ružmarina.

Osim toga hmelj miriši prekrasno.