ANTISAVJETI Kako se ponašati i izgledati bahato i odbojno, odnosno kako ne biti muškarac sa stilom

Otkopčajte košulju do pupka, podignite kravatu, nosite naočale tijekom večernjih i noćnih izlazaka i naposljetku osvajajte i flertajte sa svakom djevojkom u blizini.

U ovom ćemo članku malo promijeniti ploću, kak se to kaže, umjesto savjeta kako biti gentleman, kako biti pristojan muškarac sa stilom otkriti ćemo vam nekoliko esencijalnih koraka kako postati bahat, odbojan i na kraju krajeva pravi pravcati seronja.

Otkopčajte košulju sve do pupka

Svakako ćete izluditi dame oko sebe ako im pokažete baš svaku dlačicu na vašim prsima, još ako s vremena na vrijeme proviri bradavica pravi ste osvajač. Samo još nismo sigurni čega. Naravno ako imate zlata, srebra ili platine oko vrata, istaknite to.

Podignite kragnu

Sjećate se starih filmova iz osamdesetih kada bi negativci u filmovima imali dignute kragne? Naime u to vrijeme je dignuta kragna simbolizirala i bila popularna među mladeži bogatih roditelja koji bi vrlo često maltretirali slabije i siromašnije od sebe, upadali u tuče i neprilike ili bi djevojkama pokazivali svoja skupa vozila. Ako imate iznad košulje još nešto s kragnom, dignite i to.

Uvijek nosite sunčane naočale

Nosite ih najviše po noći i kad drugima ne trebaju. Vi morate biti uporniji i odaniji ovog asesoaru. Ako vam doista smetaju za vid, odnosno ništa ne vidite, stavite ih sa stražnje strane glave. Još bolje danju ih nosite iza, noću naprijed. Tako ih ne nosite, a opet ih nosite.

Nosite dizajnerske potkošulje

Bijele, obavezno bijele. Naravno ničeg ispod ni iznad osim vaših mišića i ljubavnog tepiha, ako to uopće postoji u vas. Potkošuljom, dizajnerskom, bijelom, čistom dajete poruku ‘ne’s zajebavat sa mnom il ostalo’ opakog i opasnog lika. Za svećanije prilike imajte uvije i jednu crnu. Sve dok vas mama ne upozori na zabranu izlaska iza 21.

Nosite ekstremnu ježek frizuru

Neka vaša kosa strši, neka bude oštra i postojana neka ide pod samo nebo. Ako vam je jedan gel premalo, uzmite dva, neka se vidi, neka se osjeti da ne štedite i dajete vašoj kosi jako puno toga. Možda vam posluži i kao oružje u slučaju ako se zakačite s nekim.

Uvijek budite pametniji, jači, svestraniji, snalažljivi, bogatiji od svih

U kakvog god društvu bili, što god radili vi morate biti bolji. Naravno vi to niste, ali zato riječima postižete cilj. Kad kod bi netko pričao neko svoje iskustvo, neki zadatak, neki uspjeh vi ste taj koji prekida njegovu slavu i baca lopticu prema sebi jer vaš je auto brži, vi ste bolji haker, vi dajete više golova, vi možete popiti više piva, vi vodite ljubav duplo duže, duplo bolje i s barem duplo više djevojaka odjednom. Potrudite se da se drugi osjećaji manje vrijednima kad su blizu vas.

Osvajajte djevojke, žene, supruge ili kćeri bez obzira na sve

Ako neki vaš prijatelj izađe sa svojom prekrasnom suprugom vi ste prvi koji će flertati s njom, koji će je osvajati, koji će dokazivati da je on bolji izbor za nju od njezinog supruga. Na kraju krajeva zašto bi on uopće doveo svoju prekrasnu suprugu u vaše društvo, osim da očekuje da odradite ono što inače radite. Vi ste u elementu i vi možete sve duplo bolje od svih.

Pokazujte svoje mišiće i tijelo gdje god možete

Osim niskih odnosno temperatura ispod smrzavanja doista nema razloga zašto bi nosili majicu ili košulju. Na tim nižim temperaturama to neka bude potkošulja, ali sve što je iznad smrzavanja ide se topless. Pokazujte te pločice, te bicepse, a svaki puta kada vidite neku djevojku neka ih takve. Ako ih ne takve, onda je lezbijka i to neka zna, neka znaju svi jasno i glasno.

Pretjerano se hidratizirajte

Kad ste u teretani ili vježbanju imajte uvijek vode, ali ne bočicu ili dvije. Uvijek imajte kanistar od najmanje 5 litara vode. Voda se pije iz kanistra s time da uvijek mora curiti sa strane kako bi rashladili svoju ugrijanu mišićnu masu. U rezervi imajte još jedan ili dva dodatna kanistra. Ne zaboravite se slikati bez majice, pokazati internetu svaki mišić, svaku kap znoja i vode, svako dizanje utega.

Fotkanje uz ‘mir’ ili ‘pobjeda’ znak. Uvijek.

Jedni ga zovi ‘peace’ drugi ‘victory’ znak, ali vas to ne brine. Bitno je da je na svakoj fotografiji slovo V. Čak i kad se ne fotografirate neka bude slova V gdje god stignete.