Budite pravi džentlmen na pikniku i ponesite svoje točeno pivo

Craft pivarstvo je u Hrvatskoj počelo, slobodno se izrazim, prilično bujno cvjetati posljednjih 2 do 3 godine. A fina craft piva nisu nepoznanica ni na Gentlemanu.  

No, ono što je svojevrsni nedostatak finih aleova, apa, ipa ili stoutova jest što ih moramo na piknik nositi u flašama, vodit brigu o flašama. Kažu da jednom kad piva bude flaširana ona djelomično izgubi onu svoju prvotnu kvalitetu i svježinu, a što je duže u flaši to je i manje fina. Zato se i sve pive craft revolucije konzumiraju svježe.

A zamislite sa da idete na piknik sa svojom ekipom. Zamislite da na tom pikniku imate točeni Pale ale Zmajske pivovare ili Varionice odnosno APA Nove runde. Zamislite tek da ste kućni pivar i nudite prijateljima svoju točenu pivu.

Zamislite tog džentlmena!

Nije vam potrebno iznajmljivati točionik, bocu CO2 i tko zna čega sve ne, dovoljno je nabavit Mancan

ManCan128-1

Što je mancan?

Mancan je vaš osobni mini keg u kojem možete nositi 3,7 litara pive. A opet je toliko malen i praktičan da cijeli sistem stane u ruksak.

Izrađen je od nehrđajućega čelika, baš kao i svaki drugi keg, te može biti pod pritiskom i namijenjen je za spajanje na tap sustave, odnosno sustave za točenje pive. S Mancan točionikom ne morate brinuti od tome da će vaša piva izgubiti prijeko potrebnu gaziranost.  Jer neće. Posebni regulator koji dolazi zajedno s Mancan kegom brinuti će se da CO2 u sladno-hmeljnom nektaru uvijek bude optimalan.

Naravno Mancan nije samo za pivo, u njega možete staviti vino, sokove, vodu.

MANCAN-128-1024x450