Gentlemanska kućna kuhalica: Tatarski biftek

Prva epizoda Gentlemanske kućne kuhalice posvećena je ni manje ni više već tatarskom bifteku o kojem sam nedavno pisao i u članku Gastronomsko putovanje – tatarski biftek, a gdje možete pronaći i recept koji koristim u priloženom videu. GeKuKu projekt će biti multimedijski dio portala Gentleman.hr u kojem ćemo s vremena na vrijeme pripremati neko jelo za koje smatramo da zaslužuje biti dijelom ovog portala.

Tatarski biftek je jelo koje potječe iz vremena starih tatara i danas je prava delicija koju si rijetki mogu priuštiti u restoranima. Postoji i onaj odbojni dio ovog jela, a to je da meso koje koristimo i jedemo ostaje sirovo.

No, uz malo mašte, dobre volje i zdravog nepca domaći tatarski biftek nerijetko može biti i bolji od onog u restoranu, a što se sirovog mesa tiče, sirovi je i pršut.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pagePin on PinterestDigg thisShare on RedditShare on StumbleUponEmail this to someonePrint this page