NEOBIČNA PIĆA Korejsko vino od dječje kakice ili kako napraviti vino od izmeta

Prije samog gledanja videa samo napomena da se radi o produkciji VICE Japan te je potrebno uključiti prijevode (titlove). Iako predlažemo engleske titlove imate mogućnost uključenja i hrvatskog prijevoda u organizaciji Googla.

Dakle, današnja tema neobičnih pića je kako i sam naslov kaže vino od dječje kakice koje se u nekim ruralnim sredinama Južne Koreje proizvodi i danas. Što se pak tiče Sjeverne Koreje vjerojatno nitko nikad to neće saznati.

Uglavnom radi se o pripravku za kojeg Dr. Lee Chang Soo tvrdi da je dobro za tretiranje teških modrica, ogrebotina, razbijenih kostiju, a čak se navodi da je i lijek za liječenje epilepsije.

Da ne duljimo previše, Ttongsul je u suštini korejsko rižino vino pomiješano s fermentiranim izmetom djeteta. Njegova masovnija primjena je nestala 1960-tih godina kada se Južna Koreja otvorila prema svijetu te su na tržište došli lijekovi koji se koriste diljem svijeta. No, mnogi žitelji i konzumenti ovog lijeka, s Dr. Lee Chang Soo na čelu, uvjeravaju nas da ovo vino doista djeluje blakonaklono na organizam i pomaže u spomenutim oboljenjima.

Završavamo pomalo u stilu, radije bi jednu čašicu viskija dnevno, a ako se netko u našim krajevima ipak odluči za ovaj pripravak, preporučamo se za probu.

ttongsul

 

Još od Gentleman.hr

Gospodo, ovaj origami kajak sklopljen nije veći od školskog ruksaka

Za sastavljanje ovog, punog naziva Topo Design x Oru Kayak Beach LT, kajaka...
Pročitajte više o priči