NEOBIČNA PIĆA Korejsko vino od dječje kakice ili kako napraviti vino od izmeta

Prije samog gledanja videa samo napomena da se radi o produkciji VICE Japan te je potrebno uključiti prijevode (titlove). Iako predlažemo engleske titlove imate mogućnost uključenja i hrvatskog prijevoda u organizaciji Googla.

Dakle, današnja tema neobičnih pića je kako i sam naslov kaže vino od dječje kakice koje se u nekim ruralnim sredinama Južne Koreje proizvodi i danas. Što se pak tiče Sjeverne Koreje vjerojatno nitko nikad to neće saznati.

Uglavnom radi se o pripravku za kojeg Dr. Lee Chang Soo tvrdi da je dobro za tretiranje teških modrica, ogrebotina, razbijenih kostiju, a čak se navodi da je i lijek za liječenje epilepsije.

Da ne duljimo previše, Ttongsul je u suštini korejsko rižino vino pomiješano s fermentiranim izmetom djeteta. Njegova masovnija primjena je nestala 1960-tih godina kada se Južna Koreja otvorila prema svijetu te su na tržište došli lijekovi koji se koriste diljem svijeta. No, mnogi žitelji i konzumenti ovog lijeka, s Dr. Lee Chang Soo na čelu, uvjeravaju nas da ovo vino doista djeluje blakonaklono na organizam i pomaže u spomenutim oboljenjima.

Završavamo pomalo u stilu, radije bi jednu čašicu viskija dnevno, a ako se netko u našim krajevima ipak odluči za ovaj pripravak, preporučamo se za probu.

ttongsul