PAMETNE GAĆE Gospodo, ove će gaće, između ostalog, zavibrirati kad vam nivo stresa bude nepovoljan

Ne šalimo se, ove su gaće pametnije od mnogih pametnih telefona, televizora, kišobrana i kuhinjskih lonaca.

Same su gaće udobne, moderne, izdržljive te proizvede iz kvalitetnog materijala. Iz Kanade su i nalaze se iza brenda SKIIN. A sve što je potrebno da bi ih maksimalno iskoristili je naravno navući ih tamo gdje idu te u za to predviđen džepić staviti mali te neprimjetan modul koji spaja sve senzore na gaćama.

Nakon toga možete ponosni i puni samopouzdanja te pametnih gaća krenuti u osvajanje dana. Kad pak vam nešto zagusti, nema straha, gaćice će zavibrirati.

https://www.instagram.com/p/BZT-oBkDAvf/

U cijeni koja iznosi nekih 350 dolara dobivate osam pari gaća, dva modula te bežični punjač. Baterija izdrži 24 sata dok punjenje traje oko 4 sata. Sami modul daje napajanje šest senzora koji su strateški razmješteni po gaćama te direktno ušiveni u materijal. Modul se spaja s bilo kojim Android ili iOS pametnim telefonom pomoću Bluetooth tehnologije i to do udaljenosti od maksimalno 5 metara.

Pokreće ga vlastiti BodyOS operativni sustav koji pomoću takozvane umjetne inteligencije i mogućnošću učenja nositelju daje uvid u njegovo psihofizičko stanje uz mogućnost sugestija za rješavanje zabilježenih problema.

https://www.instagram.com/p/BaEnEYNj7EF/

Pa će vas tako ove gaćice, gospodo, malo protresti kada AI shvati da vam je tijelo izloženo većim količina stresa.

Isto tako se radi na API-u koji će se moći ingerirati u razne druge proizvode s ciljem proširenja funkcionalnosti. Primjerice gaćice će se moći spojiti s Nest termostatima koji će automatski prilagođavati temperaturu prostorije u kojoj boravite, a na osnovu vaše tjelesne temperature ili pak će se spojiti na Spotify te odabrati laganu smirujuću glazbicu kad osjete da su vam povišeni nivoi stresa.

I gospodo, može li vaš pametni mobitel sve to? Naravno da ne. Može eventuano vibrirati.