KUNG FURY 2 David Hasselhoff se vraća na filmska platna, a u pomoć dolazi i Michael Fassbender

Da, doista će se snimat cjelovečernja akcijska inačica najgledanije spoofi parodije osamdesetih.

Vrlo vjerojatno ste dobro povezali končiće i dobili točan odgovor. David Hasselhoff, poznatiji kao Mitch Buchanan te Michael Fassbender poznatiji kao Magneto u nekoliko nastavaka X-mena, udružili su snage i kreću na snimanje cjelovečernje inačice odlične parodije Kung Fury.

Originalni je Kung Fury bio distribuiran na YouTube kanalu te je imao preko 30 milijuna gledanja. Moguće da niste gledali ovaj film?

Radnja filma smještena je u 80-te godine prošlog stoljeća, kasnije odlaze u vladavinu vikinga da bi na krau završili u nacističkoj Njemačkoj. Glavni protagonist filma, policajac iz Miamija Kung Fury koji nakon istovremenog udara groma i ugriza kobre dobiva super snažne borbene vještine mora putovati kroz vrijeme da bi zaustavio zlog Adolfa Hitlera poznatijeg kao Kung Führer.

Novi film Kung Fury II: The Movie će se također smjestiti u Miami i to u 1985. godinu. Sami grad od zla štiti policajac Kung Fury koji je dio specijalnih jedinica pod zapovjedništvom Thundercopa. Nakon tragične smrti samog Thundercopa specijalna se jedinica raspada te iz odjednom dolazi na scenu misteriozni zločinac čiji je cilj pomoći Führerovom naumu da stvori ultimativno oružje za masovno uništenje. Naravno gledat ćemo također Barbariannu i Hackermana koje će glumiti Eleni Young i Leopold Nilsson.

Postojeći Kung Fury je 2015. napisao, snimio i režirao samo jedan čovjek, David Sandberg koji je ujedno odradio u glavnu ulogu u filmu. U pomoć su mu priskočili prijatelji te su uz pomoć zelenog platna i mnoštvo post produkcije proizveli jednu epsku trash parodiju akcijskih filmova osamdesetih.

KUNG FURY 2: THE MOVIE

Sandberg je pomoć pri financiranju potražio na Kickstarteru i naravno, u potpunosti je uspio da mu budući film bude više nego dovoljno financiran. Spomenimo da će uz ovaj zvjezdani dvojac, jednu od bitnih uloga u filmu imati i Sandberg, bit će to još jedan njegov Hitchcockovski trenutak.