Da bi impresionirao djevojku, skočio je u rijeku punu krokodila – i izgubio

Kako impresionirati djevojku? Neki će muškarci doista učiniti sve i svašta, a da bi impresionirali djevojku. Pogotovo ako ih te djevojke izazovu nakon desetak čašica vina.

A upravo jednu priličnu glupost učinio je i 18 godišnji Lee Depaauw. Naime, on je uplivao u rijeku punu krokodila i izgubio.

Izgubio je dvije stvari – borbu s krokodilom, a što je logično te djevojku koju je želio impresionirati, a što je pomalo otužno.

Sve se to događalo za vrijeme njegovog boravka u hostelu Innisfail kada je naišao na 24 godišnju backpackericu Sophie Paterson iz Engleske koja mu je doista zapela za oko. Sve se počelo komplicirati nakon desete čašice vina i nakon što se krenuo hvalisati da može bez problema preplivati obližnju rijeku Johnstone.

A da bi impresionirao Sophie te bio čovjek od dijela, a ne riječi krenuo je preplivati rijeku. I to mu uopće nije bio pametan potez.

Nekoliko dana nakon ovog junačkog pothvata, a za vrijeme oporavka u obližnjoj bolnici Cairns, izjavio je da je rijeku mogao preplivati bez ikakvih problema, te da je on lokalni dečko, a lokalne ljude krokodili manje napadaju nego turiste i backpackere. No, ipak napravio je očitu taktičku pogrešku (vjerovao je onome što tvrdi) jer ga je već nakon samog ulaska u vodu uhvatio prvi krokodil na kojeg je naišao.

A što je bilo s djevojkom?

Uspio je izaći s njoj u kino (a što je loš odabir za prvi date). Izgleda da je to bilo sve. Napad krokodila je očito bio uzaludan.

No, dobar dečko kakav je, nije požalio za učinjenim, iako ga cijela Australija zbog toga smatra najglupljim čovjekom na svijetu. Zamolio je da se krokodila ne ubija, a nadamo se i da je naučio lekciju.

Vi bi se uhvatili u koštac s ovakvim, a da bi impresionirali djevojku koju prvi puta vidite u životu?