Jet Capsule odličan je novi koncept mini jahte za moreplovce diljem Jadrana

Novi koncept za sve turiste koji su prerasli klasične luftiće.

Ekipa talijanskih poduzetnika, brodograditelja, dizajnera i sveukupno sanjara odlučilo je redizajnirati općeniti koncept jahtinga. Ideja ih je dovela do futurističke mini jahte naziva Jet Capsule.

Svojevrsna je to plutajuća kapsula u kojoj ima mjesta za do 9 osoba, a sve ovisi o tome kako joj prilagodite interijer. Duljina jahte je nešto više od 7 metara i savršeno je konstruirana za lagano provođenje odmora na mirnim vodama jezera, ali isto tako i za malo veće morske ekspedicije. Također ova kapsula-brod može služiti kao tender, odnosno pomoćni brod za malo veće jahte i putničke brodove.

Interijer ove jahte može ići od utilitarističkog dizajna gdje se na bočnim stranama nalaze samo klupice za sjedenje i praktični stolić do onog apsurdno luksuznog gdje svaki putnik može uživati u kapetanskoj inačici fotelje uz pripadajući stol. Želite li ga u potpunosti personalizirati i učiniti svojim domom na vodi mogu se ugraditi ugodni naslonjači i sofe koje se preko noći transformiraju u udobne krevete. Tu je još dakako sasvim dovoljno mjesta za kupaonu i kuhinju.

U svakom slučaju oblik i boje ove jahte svakako je nešto što će plijeniti pažnju ma u kojim se god vodama nalazili.