HYDROGEN ONE Red je otkrio nove detalje o njihovoj multimedijalnoj pametnoj zvijeri

Hydrogen One. Jedna je od trenutno najuzbudljivijih vijesti iz svijeta pametne telefonije. Vijest ne dolazi iz kuće jednog od vodećih brendova na tom području već od nekoga za koga smatrate da se ne bi okusio na ovom tržištu.

No, okusio se. Ne samo da se okusio, Red, je došao redefinirati, podignuti ljestvicu temelja mobilnih audio vizualnih prezentacija.

Red je inače poznati po proizvodnji svojih visokokvalitetnih filmskih Red kamera čije se cijene kreće na nivou jednog prosječnog stana od 60-ak kvadrata.

Pametni telefon nosi naziv Hydrogen One dolazi u kućištu od titana, a osim klasične ponude, podrška za dvije kartice te Android sustava spomenuti uređaj ima 5,7 inčni ekran rezolucije 2560 x 1440 piksela. Naime ovaj ekran čini takozvana 4V tehnologija čija je funkcija prikaz holografske slike.

Pošto se radi o multimedijalnoj zvjerki kojoj dosadašnja ponuda nije ni do koljena spomenimo još i  A3D prostornu audio produkciju, 4V kamere, Snapdragon 835X procesor, 4500 mAh bateriju, USB-C punjenje, microSD spremište kapaciteta da 400 gigabajta. Priključak za slušalice je obavezan, a također je tu o modularni sustav pomoću kojeg vaš uređaj možete nadograditi većim senzorom za snimanja i fotografiranja što pak omogućuje korištenje cijelog spektra leća (Canon, Nikon) s ovim uređajem.

Naravno ovaj napredni uređaj, jer nekako ga ne želimo zvati samo pametnim telefonom, u potpunosti je kompatibilan s Red kamerama.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.