Gospodo, ovaj origami kajak sklopljen nije veći od školskog ruksaka

Za sastavljanje ovog, punog naziva Topo Design x Oru Kayak Beach LT, kajaka treba vam svega tri minute, a kad ga spakirate za prenošenje nije niti veći niti nespretniji za transportiranje od običnog ruksaka. Isto tako spakirani kajak može ponijeti sa sobom u kabinu aviona.

Ovo je, dakle, klasični sjedeći kajak širine kokpita 71 centimetar, a koji udomljuje ugodnu pjenu za sjedenje te u potpunosti podesiva odmorišta za noge te također podesivi naslon za leđa.

Kajak na samoj vodi je lagan, izdržljiv, čvrst i postojan, odnosno daje potrebnu dozu sigurnosti. Tu je još i dodatni pretinac u koji spremate vašu prtljagu koja je zaštićena od kiše i špricanja vode prilikom veslanja ili ako se nađete u nekim pitomijim brzacima.

Uz kajak dolazi i veslo koje je naravno podesivo po veličini i kutu lopatice, a izrađeno je od nehrđajućeg čelika.

Kajak je proizvod kolaboracije dviju djelomično dizajnerskih tvrtki i to Topo Designs i Oru Kayak, a rezultat je ova minijaturistička kreacija klasičnih boja.

Beach LT kajak je trenutno dostupan samo na tržištu SAD, ali uskoro će, nadaju se, biti dostupan i diljem svijeta. Idealan za naše prekrasne rijeke.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.