GOSPODO Ovo su halteri za muškarce koji vam (doista) trebaju

Svi znamo što su hozentregeri. Dakle jedan artikal koji vuče naziv iz izvornog germanizma, a kojeg u slobodnom prijevodu možemo prevesti kao nosači hlača, a služe da umjesto remena drže hlače na svom mjestu. Mnoga gospoda danas se odlučuju za hozentregere, Paralelno s time, na sličnom principu funkcioniraju i ženski halteri, a koji služe da ženske najlonske čarape drže na nogama, odnosno tamo gdje i najbolje izgledaju.

Iz susjedne pak nam Slovenije stiže proizvod koji je svojevrsna kombinacija ovo dvoje, a koji se naziva S-Holder, što pak je samo poboljšana inačica T-Holdera odnosno njihove inačice hozentregera.

S-Holder služi muškarcu tako da košulju uvijek drži opasanu u hlačama i to u svakoj situaciji, a kako je vidljivo i na priloženom video zapisu te fotografijama.

S-Holder naime ima podešavajuće bočno remenje te poboljšane zakačke koje osiguravaju da košulja više nikada ne izlazi iz hlača razotkrivajući tako gornji dio muške stražnjice, a što je vrlo često nepoželjna situacija, pa čak i u ženskom društvu.

S-Holder odnosno shirt holder izrađen je od koži ugodnog materijala koji je dakle vrlo nježan prema koži, a što znači da nakon osnovnog (čitaj: mentalnog) privikavanja da nosite haltere uopće zaboravite da ste u njima (ili oni na vama). Sami autori kažu da su proizvod dizajnirali tako da ovi halteri i vaše tijelo rade kao jedno.

Iako je Kickstarter kampanja višestruko ispunila očekivanja još uvijek istu možete poduprijeti te sebi rezervirati nekoliko komada ovog muškog modnog asesoara.