GOSPODO Ovo su halteri za muškarce koji vam (doista) trebaju

Svi znamo što su hozentregeri. Dakle jedan artikal koji vuče naziv iz izvornog germanizma, a kojeg u slobodnom prijevodu možemo prevesti kao nosači hlača, a služe da umjesto remena drže hlače na svom mjestu. Mnoga gospoda danas se odlučuju za hozentregere, Paralelno s time, na sličnom principu funkcioniraju i ženski halteri, a koji služe da ženske najlonske čarape drže na nogama, odnosno tamo gdje i najbolje izgledaju.

Iz susjedne pak nam Slovenije stiže proizvod koji je svojevrsna kombinacija ovo dvoje, a koji se naziva S-Holder, što pak je samo poboljšana inačica T-Holdera odnosno njihove inačice hozentregera.

S-Holder služi muškarcu tako da košulju uvijek drži opasanu u hlačama i to u svakoj situaciji, a kako je vidljivo i na priloženom video zapisu te fotografijama.

S-Holder naime ima podešavajuće bočno remenje te poboljšane zakačke koje osiguravaju da košulja više nikada ne izlazi iz hlača razotkrivajući tako gornji dio muške stražnjice, a što je vrlo često nepoželjna situacija, pa čak i u ženskom društvu.

S-Holder odnosno shirt holder izrađen je od koži ugodnog materijala koji je dakle vrlo nježan prema koži, a što znači da nakon osnovnog (čitaj: mentalnog) privikavanja da nosite haltere uopće zaboravite da ste u njima (ili oni na vama). Sami autori kažu da su proizvod dizajnirali tako da ovi halteri i vaše tijelo rade kao jedno.

Iako je Kickstarter kampanja višestruko ispunila očekivanja još uvijek istu možete poduprijeti te sebi rezervirati nekoliko komada ovog muškog modnog asesoara.


Još od Gentleman.hr

ZDRAVA BRADA Kako se u tri jednostavna koraka riješiti prhuti iz brade

Prhut u bradi je nešto što je većina nas koji nosimo brade...
Pročitajte više o priči