GENTLEMAN TULJAN Kažu da je ovo najbolja kamera za ronjenje

Došli ste na more i nabavili si opremu za ronjenje, možda ne ono pravo, kako kažu, podvodno ronjenje, već onako nježno plutanje do metar dva dubine diljem obale. Da, flora je iznimno bujna, stijene prekrasne, fauna pitoma i šarena. Sunca i svijetla napretek. Uživate. No, u svoj toj idili nešto vam nedostaje. Nešto čime bi sve te ljepote podijelili s prijateljima koji preko ljeta rade u klimatiziranim uredima ili bauštelama. Znam, to nije baš gentlemanski, ali imate pravo na uživanje.

GoPro kamere su već duže vremena na tržištu. Svi znaju za njih, i skoro svi ih imaju. Ali ima jedna kamera, evo ova u gornjem videu, koja je više nego dostojan, ako ne i daleko najbolji partner za vaše podvodne avanture.

octospot

Octospot je ukratko zamišljen da bude GoPro na steroidima. Što znači da bez dodatnog kućišta ide do dubine od 200 metara, a kako se s dubinom mijenjanju i svjetlosni uvjeti, Octospot je opremljen mjeračem pritiska, odnosno dubine te na osnovu njega automatski podešava balans bijele osiguravajući da vaš video ili fotografija uvijek budu besprijekorno pogođeni.

Octospot je kamera koju će koristiti profesionalni ronioci, ali isto tako uvijek je možete zakačiti na selfie štap i raditi prekrasne fotografije i video za vrijeme vaših priobalnih avantura.